Travel bucket list 2020


Minulý rok jsem začala sepisovat místa, kam se chci podívat. Když jsem si teď četla, co za místa jsem si tam napsala, půlku jsem si mohla rovnou odškrtnout, takže musím seznam obnovit. Když si teď tak říkám, tak se dost divím, že mi trvalo rok, abych tento článek napsala a rok mi to leželo v konceptech :D Achjo...

Mým největším snem, který ode mě všichni slyší už od základní školy, je návštěva Brazílie, protože tohle místo je pro mě opravdu No.1. Každopádně, tohle místo to opravdu letos nebude. Jednou se tam podívám! Co bych chtěla vlastně vidět a kam mě to láká nejvíc?

Letos bych řekla, že mým prioritním místem bude Slovinsko. Pokud jste v obraze o mých článcích a četli jste o mém roadtripu s kamarády po Rakousku a Německu (odkazy najdete Tady a Tady). Tam se také můžete dočíst, že jsme dojeli až na Slovinsko, ale počasí nám moc nedovolilo někam vyrazit. Letos tedy na 100% musí být Slovinsko (hlavně teda Triglav, na který se už teď začínám pomalým krokem připravovat).

Mmmm, co dál? Letos jsem s cestováním trochu na suchu, abych řekla pravdu. Ale když jsme u toho, letos bych chtěla konečně vyrazit aspoň na 2 dny do Monaka. Monako jsem měla i v seznamu z minulého roku a pořád pevně doufám, že se mi podaří se tam podívat.

Jako další místo bych asi chtěla přidat Španělsko. Nikdy jsem tam nebyla a myslím si, že by bylo fajn prozkoumat všechny kouty Evropy (i ty, které mě zase tolik nelákají).

Když tak teď přemýšlím o těch místech, které mě lákají, v létě jsme se bavili s kamarády, že bychom vyrazili na Island, hmmmm, kamarádi moji, čtete to? Jedeme ? :D

Nechci tu dělat nesmyslný seznam 20 míst, to vím jistě, že by se nedalo zvládnout ani ve snu. Ale myslím si, že pro začátek je to dobrý start a i na tolika místech se dá zažít hodně věcí :)

Jak jste na tom letos vy s cestovními plány? Chystáte se někam třeba jenom po Evropě nebo se chystáte dál ? Za velkou louži nebo přesně na opačný konec světa? Napište mi to do komentáře :)

Doufám, že se vám tento kratší článek líbil a těším se na vás při dalším! :)

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

  1. Já chtěla původně letos také na Island, ale jelikož na to nestíhám našetřit, tak ho musím odložit :D. Ale chtěla bych se podívat do Gruzie, tak to snad klapne!
    A držím palce, ať ti i tvůj seznam vyjde!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, zajímavá volba, tam bych si moc netroufla zavítat. Ale taky přeju hodně štěstí, ať to vyjde:) Island bude oříšek, ale uvidíme co se s tím bude dát dělat :D

      Vymazat
  2. Za mě fajn, akorát jestli chceš tip, jak tu říká slečna přede mnou, Island je trochu tvrdší oříšek a ve dvou s tím, že jsem byli čtyři v autě 2 týdny a 2 týdny na stopu, tak pro dva asi 40k,- Ale to si můžeme klíďo někdy pokecat. Jinak jsem zrovna nad tím přemýšlel, si udělat něco podobného, ale až bude více času, však víš jak to s časem mám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za sdílení názoru (víš jak moc jsem za to ráda). Děkuju za radu, ale přece jenom nejsem jako ty a nebudu tam tak dlouho a ani na stopu určitě nebudu, takže by to možná mohlo vyjít o dost levněji :) ale zase je mi jasné, že tvůj zážitek z toho výletu muset být o hodně pestřejší :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky