Plans for 2020


Ahoj! Hello! Vítám vás všechny v roce 2020 a jsem ráda, že jsme se tu sešli u prvního článku tohoto roku. Na tento článek jsem se těšila asi úplně nejvíc, jelikož ho letos historicky poprvé dělám bez ohlížení se zpátky. No a jelikož by to nebyl nový rok bez nějakých těch plánů a předsevzetí, myslím, že se do toho můžeme pustit :)

Na letošní rok jsem si těch plánů nadělila trochu víc, jelikož rok 2020 bude hodně náročný, ať už ve škole nebo ve volném čase.

Asi začnu takovýma těma obvyklýma plánama.
  • Cvičit alespoň 2x týdně - Ano, moje tělo se sice tento rok dostalo trošku do lepší kondice, nicméně pokud mám v plánu v létě zase lézt po horách, chce to kondičku větší! 
  • Omezit sladké - Tohle je sen asi každého z nás. Opravdu, neznám moc lidí, co by si tohle alespoň jednou nedali jako cíl.
  • Méně nakupovat nepotřebné věci - Tento bod je pro mě docela důležitý, protože jsem zjistila, že nákupem více věcí je mi pocitově sice úžasně, ale uvnitř z toho reálně nemám radost vůbec žádnou.
  • Blogovat více - Pokud sami píšete nebo mě aspoň trochu znáte už, víte, jaký problém mám vždycky s tím, něco napsat. Neumím se k tomu věčně dokopat, i když chci psát a nebo mi to čas nedovoluje. Takže tento rok se budu snažit být více produktivní.
  • Koupit si nový telefon - Tento bod už jsem si před pár dny splnila, takže tento bod už si můžu oficiálně odškrtnout. Nebojte, článek mám v plánu napsat :)
  • Udělat státnice - Tento rok, když všechno půjde dobře, tak by se ze mě mohl stát bakalář, tak mi držte palce, ať se to podaří.
  • Cestovat - Jako každý rok. Tento plán uvidíte v jakémkoliv jiném plánu a bucket listu, cestovat se musí.
  • ROCK FOR PEOPLE - Letos poprvé se budu moci zúčastnit tohoto festivalu, pro mě prvního velkého festivalu. Uvidíme se tam ? :)
  • Minimalismus - Přidávám ho sem, ale u tohoto si opět nejsem moc jistá, že se mi podaří. Ale budu se snažit, nebojte.
  • Jóga - Jelikož chci letos to cvičení začít brát vážně a moje mentální zdraví potřebuje taky nějakou tu péči, rozhodla jsem se pro jógu, na kterou se plánuju přihlásit :)
  • Učit se novým jazykům a kulturám - Jak jsem psala v předchozím článku, začala jsem se učit korejsky. V tomto jazyce jednoznačně chci pokračovat a chci se naučit co nejvíc toho jde. Každopádně se chci určitě učit i dalším  možným jazykům. 
  • Začít vlastní projekt - Věc se má tak, už roky přemýšlím, že začnu nějaký svůj vlastní projekt. Problém byl vždycky v tom, že můj blog nemá žádnou specializaci, takže se těžko dá říct o čem by projekt mohl být. Nebudu nic prozrazovat, ale určitě se máte na co těšit! 
  • ONE OF A KIND -  Pod touto větou si člověk může představit hodně věcí a přesně o to mi jde. Buďte kreativní :) 
Myslím si, že na letošní rok, jsem si toho naplánovala až až. Jsem ráda, že se s vámi budu moci o moji cestu v tomto roce podělit a pokud i vy máte nějaké plány a cíle, napište mi to do komentáře :) 

Rok 2020 bude náš ! 

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

  1. Čauky, zase jsem si hezky početl. Musím říct, že mě tvůj blog fakt baví, vlastně už jsem ti to jednou psal soukromě do zprávy. Nikdy sem ti tu nic nekomentoval, ale na otázku, jestli se uvidíme na Rock for People odpovědět musím. A to tak, že se uvidíme. Nebo spíš mineme? Nevím, když sem koukal na to, kolik tam bude letos lidí, není možná ani pravděpodobnost v tom, že kolem sebe projdem. :D
    Každopádně, pokračuj v tom, co děláš, protože to děláš výborně. :) Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! Moc děkuju za krásný komentář, jsem ráda, že tě to baví :) Pokud se tam objevíš a chtěl by ses potkat, napiš mi na instagramu a určitě se domluvíme na nějakým tom meetingu, moc ráda se tam s kýmkoliv potkám:) P.S.: klidně dál komentuj, mám z toho radost, když vidím nějakou tu zpětnou vazbu :) A ještě jednou velké Díky !!

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky