Plans for 2018

Zdravím vás všechny v Novém roce ! 


Minulý rok jsem udělala úplně stejný článek a musím říct, že měl docela velký úspěch. Tak jsem se rozhodla, že když jsem za ten rok trochu dospěla k nějakému dalšímu rozhodnutí, zase ho s vámi budu sdílet :) 

V první řadě bych chtěla nějak shrnout rok 2017, protože se toho stalo opravdu hodně. Jako například to, že jsem slavila 19.narozeniny a zároveň jsem si splnila sen a byla na koncertu Linkin Park v Praze na Aerodrome festivalu nebo to, že jsem odmaturovala a dostala se na vysokou školu ve Zlíně, kde jsem poznala spoustu skvělých a nových přítel z Česka a Slovenska. Podařilo se mi také navázat první spolupráci. Koupila si vysněné hodinky. Z plánu pro rok 2017 mohu říct, že jsem splnila pitný režim a částečně četbu knih, které mám tak moc ráda. 

V letošním roce mám ale asi trošku jiné a vyšší cíle, na kterých budu muset hodně pracovat, abych se k nim probojovala. Říkala jsem si, že když budu mít těch 20, tak bych měla mít trošku už cíle na úrovni. Tak to nebudeme dál zdržovat a pojďme společně zjistit, co vlastně chci v roce 2018 dokázat. 



Dosáhnout 10 000 shlédnutí na blogu



Vím, že to může znít, jako nic, ale pro mě je tohle něco, čím se dostanu dál a motivuje mě to dělat dál to, co mě baví ze všeho nejvíc. Takže se budu snažit za každou cenu tento cíl splnit, protože mi na tom opravdu hodně záleží.










Splnit svou osobní challenge s fit postavou
Někteří možná znáte některé blogerky nebo blogery, kteří píší a točí videa čistě s cvičebním zaměřením. Já jednu takovou už roky sleduju a hned po tom, co si udělala lektorský kurz (nevím, jestli se to jmenuje zrovna takto), jsem jí napsala. Je to Peťa z blogu Blog By P. Je s ní skvělá domluva. Vymyslela mi skvělý a mě naprosto vyhovující jídelníček, jelikož nemůžu laktózu a jím docela málo zdravého jídla. Ona všechny tyto informace zahrnula, abych se s tím zbytečně nemusela trápit. Je o ni opravdu velký zájem, protože jsem dokonce byla na čekací listině :D Jídelníček mám. Není to, ale jenom tak, že vám hodí jídelníček a čau ahoj. Chce vědět, jak se vám daří, jak vám všechno vyhovuje a naopak. Taky některé výsledky postuje na svém instagramu nebo na její výzvě BOJ ZA NOVÝ TĚLO. Chci si zlepšit kondičku, dostat se opět do té formy, jakou jsem měla před pár lety a chci si něco dokázat.

Naučit se žít sama se sebou
Je to tak. Nejsem sama se sebou spokojená. A to chci právě změnit. Součástí toho jídelníčku je i sebeláska a věci týkající se tohoto typu. Jsem člověk, co se dokáže s kdečím smířit, ale smiřovat se sama se sebou opravdu nechci, takže to hodlám změnit.


Posunout to na vyšší level
Chtěla bych jak u sebe, tak i na blogu udělat zase nějakou tu změnu. Ať už s články, životním stylem nebo s jakoukoliv jinou věcí v mém životě, kterou bych chtěla posunout výš. Co se týče blogu, tak cíl 10 000 shlédnutí je pro mě něco jako hranice mezi neznámem a člověkem, který chce opravdu prorazit. To se spojuje samozřejmě s aktivitou, kterou můj blog poslední dobou moc neměl. To víte, říká se, že první půl rok na vysoké je náročný. Odpovídá tomu i počet vydaných článků, bylo jich opravdu málo a to se musí změnit.




Naučit se nosit hodinky a rtěnky
U tohoto cíle jsem se prvně zasmála :D Když jsem tohle řekla některé z kamarádek, nechápaly. Není divu, ony to totiž berou jako naprosto samozřejmou věc. Nikdy jsem si nepřipadala jako typická holka. Malovala jsem se fakt minimálně a hodinky jsem nosila tak týden a pak skončily v nejhlubším koutě mého pokoje. Těm dnům je ale konec! se mi povede začít vypadat aspoň trochu jako člověk :D



Myslím si, že pár těch cílů mám :) Teď se jenom dát do plnění jednoho po druhém. Doufám, že vás aspoň trošku namotivuju a i vy v tomto roce zazáříte a půjdete za svými sny a cíly :)

Máte nějaký cíl či plán ? Čeho chcete tento rok dosáhnout? :)



XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky