Avon Cosmetics

Ahoj :)

Rozhodla jsem se, že když teď s tou kosmetikou pracuji v užším kruhu a konečně doma něco mám, tak vám to zrecenzuju.


Ano je to tak. Rozhodla jsem se, že když chci tak strašně samu sebe změnit, tak jsem se přidala k ALkám. Vlastně jsem se k této "práci" dostala díky své kamarádce, která už tuto činnost provozuje 7 let. Řekla jsem si, že to bude fajn, dělat něco, co mi hlavně může pomoct při psaní článků a taky budu mít ke kosmetice nějaký vztah :D

Musím říct, že největší radost z toho článku mám díky fotkám. Hrála jsem si a hledala, jak nejlépe udělat fotky kosmetiky. Neuvěřitelný, jaký věci se dají udělat z jedné krabice od produktů. Půl dne jsem si hrála s tou "krabicí" až jsem si vytvořila vlastní mini fotostudio (pokud se tomu tak dá říkat). Prostě miniaturní ateliér :D To víte, jsem přece jenom chudý student, který si na zimní semestr navolil špatně rozvrh a nemohl chodit do práce ani jeden den v týdnu. Ale to už odbočuju. O mém přenosném studiu někdy jindy, asi vám o tom udělám článek zvlášť.



V první řadě vás asi odkážu na můj web, kde si u mě můžete něco pěkného objednat. Všechno je to jenom o komunikaci, takže mi klidně napište mail. Odkaz na můj e-shop je https://www.avon.cz/prodejna/kamilasobolova tady :) Budu ráda, když si něco vyberete, ale samozřejmě je to čistě na vás. Nebo pokud už zaregistrovaní jste, ale nemáte AL, která by vám objednávku vyřídila, i tak funguju :)

Doma se mi teď nashromáždilo několik produktů, které jsem si za cca 2 měsíce pořídila. Jedná se o 4 rtěnky z edice Mark. Jsou to vlastně takové ty, které vám po nanesení na rty vytvoří matný efekt. Musím říct, že jsem tomu prvně vůbec nevěřila a že to budou zbytečně utracené peníze, ale byla to blbost. První jsem si chtěla koupit něco jako NUDE rtěnku, ale zrovna tu, kterou jsem chtěla měli samozřejmě vyprodanou, tak jsem si vzala o odstín světlejší. Jmenuje se Whipped Latte. No, ta mi moc nesedla, jelikož moje pleť je opravdu hodně světlá, takže tato rtěnka u mě nevypadá vůbec výrazně. Spíš by se mi hodila na nějakou party, kde bych ji využila jako doplněk pro zombíka. Ale myslím si, že při kombinaci s jinou tmavší rtěnkou bude vypadat skvěle.



V dalším katalogu jsem si objednala hned 3. Jsou to Passion It, Heard Turner a Dare To Be Bare. S těmi všemi jsem byla naprosto spokojená. Všechny mi krásně sedly, dokonce i mé babičce se líbily a to zkritizuje kde co. To mi přijde jako velký úspěch.










Dál, co se mi doma tak dostalo pod ruku od Avonu je řasenka a tekuté linky. Řasenku jsem teda dostala jako dárek, takže jsem ani nevěděla co je zač, ale líbí se mi. Linky jsem zaúkolovala mamku, aby mi objednala. No, dopadlo to tak, že mi je sice koupila, ale s jiným hrotem. Ale už ho používám delší dobu a jsem spokojená.






A posledních pár věcí, co tu mám sice už není kosmetika, ale k Avonu to taky patří. Jsou to laky na nehty. Musím říct, že jich nemám moc. Nehty jsem měla vždycky zničené a lak se mi sloupal pokaždé, když jsem se něčeho dotkla. Řekla jsem si, že bych s tím chtěla něco udělat. Obzvlášť co se týče těch nehtů, protože byly opravdu tenké jako papír a lámaly se.  Tak jsem si pořídila lak 7 v 1. Těmto věcem moc nevěřím. Nikdy to nefungovalo, ale když jsem si 2x nalakovala s tímto nehty, nepoznala jsem je. Jsou pevné, zatím se nezlomily, ikdyž to mám cca teprve 2 týdny. Takže tento lak rozhodně doporučuju :) Ostatní jsou taková směs barevných laků. Jeden matný, gelový a dva které uschnou do 30 sekund. Je to tak, opravdu uschne, ale pak být vámi, tak radši ještě chvilku nic nedělám s rukama, protože se vám mohou pěkně zničit.

 Pokud se ptáte, který z nich je ten 7 v 1, tak je to ten druhý zprava. Vypadá, že je růžový, ale reálně je bezbarvý.


 To bude vše, co pro vás v tomto článku mám. Pokud byste měli zájem a chtěli si jednoduše něco objednat, stačí kliknout na odkaz nahoře nebo mi napsat mail :)

Možná se budete ptát, proč nemám třeba kosmetiku z jedné z těch populárních značek, co spousta blogerek tak moc vychvaluje a vidíte ji na každé jejich fotce. Jednoduše kosmetiku používám málo na to, abych si kupovala něco, co používám málo, utratím za to tisíce a můžu za ty peníze mít něco mnohem víc potřebnějšího .

Těším se na spolupráci!!

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky