November talking

Ahoj!


Když se tak nad tím zamyslím, tohle je vlastně předposlední talking. Wow! To ani není možný, jak rychle to uběhlo.


Nad čím bych dneska chtěla zatěžovat mozek? Nad ničím! Dneska to udělám jinak.
Jelikož se blíží Vánoce (a já vím, že kdybych tohle téma dala až do December talking, tak se ani nedočkáte), tak určitě spousta z Vás, tím myslím i sebe, nemá ještě dárky pro své blízké či kamarády.


Jestli máte rádi přervané obchoďáky, tak právě teď začíná to nejlepší období vyrazit do ulic.


V první řadě bychom se měli zamyslet nad tím, co člověk, kterému chcete dárek dávat, má rád. Jestli je nadšenec do sportu, čtení, vaření či čehokoliv jiného. Nechcete jim přece dát něco, co se jim nebude líbit a nikdy tu věc ani nepoužijí. Nebo se také můžete jít zeptat, co by si tak na Vánoce přál.

U nás doma je to o to těžší. Nikdo nic neví, nikdo nic nechce a díky tomu je shánění dárků ještě složitější. Určitě to někteří takové znáte :D


Co jim letos dáte?
  • Každá maminka jistě ocení nějakou tu kosmetiku nebo mají vytoužený parfém. Některé zase ocení třeba kuchařku, kabelku nebo nějaký ten relax, který si jednoznačně zaslouží.
  • Tatínkové jsou docela snadný úkol. Ti pod stromečkem neopovrhnou kvalitním vínem, knihou, modelem motorky nebo nějakého jiného stroje :D všechno je dobrý
  • Naopak větším oříškem jsou mladší či starší sourozenci. Já mám mladší sestru a ta si přeje počítač, což je celkem k jejímu věku nereálný dárek :D tudíž jsem v pytli. U sourozenců je to volný výběr. Se starším se dá snadno domluvit a u mladšího hraje roli fantasie.
Doufám, že jsem Vám aspoň trošku pomohla :D Já letos všem asi opět nadělím knížky, protože jsou všichni hrozně líní :D

Pochopí fanoušci Game of thrones :D


XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

Oblíbené příspěvky