Panáčci s hlavičkou na pružince

Nechápu. 

Jenom jsem po třech týdnech vlezla do školy tak už jsem to nechápala. Vidět všechny ty lidi. Učitele.
Musím přiznat, že jsem aspoň trochu čekala že to bude jiný..Ale ono ne...jako vždy.
Stejní lidi. Stejnej zmatek na chodbách, když zazvoní na přestávku. Jak na baterky a pořád do kolečka!! 

Nejvíc co mě fascinovalo byli ti lidi. Dneska jsem si řekla, že se nepřidám ke generaci "Mozek Na Telefonu", ale šla jsem a koukala na ostatní. Bylo úžasný kolik lidí bylo na telefonu. "Zažraní ho chatování s přítelkyněmi (na mé škole je víc kluků), kamarádkami nebo milenkami. Při pohledu na mě se mi chtělo smát...vážně od srdce smát....
Seděla jsem na chodbě a koukala na ty MNT (mozky na telefonu). Jeden kluk do toho všeho byl tak zapřenej, že vrazil do jinýho kluka co šel naproti němu. V  tu chvilku se ten kluk na telefonu začal koukat co se děje ...Jako panáček s hlavičkou na pružince, když do něj cvrnkneme...nevěděl kam se má podívat dřív. :D  Naštěstí ztráty na životech byly minimální ( maximálně pár zlomených srdcí, že dívkám na druhým konci telefonu nepřišla odpověď na facebooku ihned...fňuk) 


Hned po škole ( ve které jsem strávila 7 hodin svýho úžasnýho života) jsem šla do papírnictví koupit poslední části na dárek pro mou nejlepší kamarádku...ale už se tam nejspíš neukážu.
Ne že by tam neměly to co jsem chtěla (toho tam bylo až až), ale ten přístup těch prodavaček u pokladen. jejich pohledy mi hned při příchodu otrávily život ...TAK TO SAKRA NEDĚLEJTE, KDYŽ VÁS TO NEBAVÍ!!!! 

Tou nejlepší částí celýho toho nudnýho dne bylo knihkupectví. Už jsem to tu možná jednou psala, ale jsem velký milovník knížek. Ta vůně té novoty i chudoby je prostě jako extáze (se kterou samozřejmě já nemám nic společnýho!!!!).
Každopádně jsem hledala určitou knížku a to GIRL ONLINE
Je to knížka od britské youtuberky Zoe Sugg áká Zoella, která je celosvětově známá a má přes 7,5 milionu odběratelů na YouTube. 
V listopadu minulého roku tuto knihu vydala v oficiální anglickém znění a my tady v Česku jsme se jí dočkaly právě teď v českém překladu (samozřejmě ti lepší angličtináři si ji mohli koupit už v originále). 
V této chvíli je knížka ještě těžko k zakoupení, ale nakladatelství JOTA ji celou přeložilo, takže tam se dá sehnat ( já ji mám z Barvič a Novotný...mají ji tam v novinkách).
A o čem to vlastně tak asi je? 
Je to o dívce jménem Penny, která bloguje. Celý blog píše v anonymitě a díky tomu se nebojí psát o svých pocitech. Do jejího života vstoupí kluk jménem Noah a ona to napíše na blog. Díky němu její anonymita praskne jako mýdlová bublina (jak popisuje na zadním obalu knížky)....a jak to všechno dopadne?? ...To si každý musíme přečíst!!!! 




A nakonec? Můj úžasný OOTD o který jsem se s Vámi musela podělit :DDD
Všechno tohle oblečení je z celkem levných obchodů...nejdražší na tom všem je asi řetízek s křížem, který skoro nejde vidět ( Btw ...jsem fanoušek Miley Cyrus a tohle je jediný zrcadlo před kterým je po ránu aspoň trošku dobrý světlo, takže většina takových zrcadlových fotek bude s Miley) 


A to bude pro dnešek všechno :) 
Líbil se vám můj dnešní článek? 
Mám psát o každým tak zajímavým dnu ? :D 
Dejte mi vědět do komentářů jak to všechno vidíte :) 



Komentáře

Oblíbené příspěvky