Mix..

Tááákže ...
Číslo 1..

V první řadě mám úžasný novinky :3

Víte jak jsem oznamovala asi dva příspěvky zpátky, že si koupím nový telefon?? 
Tak je to tady! V úterý jsem po našem únavným školním turisťáku zašla do obchodu a prostě si koupila nový telefon!! A co to je? :D
HUAWEI ASCEND P7
Takhle nějak vypadá ten můj krasavec! :) ...sice ho mám asi tak 2 dny dohromady..ale zatím si ho nemůžu vynachválit. A jelikož strašně ráda fotím, očekávala jsem od toho telefonu aspoň trochu dobrej foťák a ten on MÁ! zadní kamera 13Mpx a přední kamera neuvěřitelných 8Mpx ! 

Ale dost už o mě a mým super novým, ultra skvěle fotícím telefonu a vrhneme se trošku k vážnějšímu tématu ..

Číslo 2..

Měli jste někdy sen? 
Sen stát se někým popřípadě něčím zajímavým? 

Spousta z nás se alespoň jednou chtěla stát někým slavným nebo aspoň známým..
Chtěli jsme toho hodně dokázat a splnit si své cíle, ale podařilo se nám to? 

Dejte si teď každý otázku...JE TOHLE ŽIVOT, KTERÝ JSEM SI PŘÁL/A? 

Jistě, nežijeme v pohádkách, ale to zase neznamená dokázat sami sobě, že jsme nuly! 
Například já...Jsem člověk bez vysokých ambic, který chce jenom prostě zapadnout mezi ostatní. Klasický úkaz neúspěchu (tedy jak kdy). Ale taky jsem měla sny (a pořád mám)! Je jich moc a každým dnem jich přibývá, ale já si za nimi jdu a snažím se dokázat nemožné (dělám to pro sebe, protože výsledků si nejvíc všimnu já a jsou to přece Moje sny!) 
Být zpěvačkou, tanečnicí, pracovnicí v některém ze slavných časopisů, blogerkou, skvělou kamarádou, sestrou a jedinečnou oporou pro každého ....To jsou moje sny 

A co ty Vaše...? Plní se..? 

Myslím si, že každý má právo na to ukázat kdo je a měl by ukázat ostatním za jakým cílem si jde! 
Není se přece za co stydět. Ať už se třeba jedná o popeláře, superstar, milionáře nebo astronauta...Jsou to naše sny a my bychom si za nimi měli jít a nestydět se za to! 

Máš sen? Poděl se s ním :) ....Ať už anonymně nebo pod pravým jménem...! Tady nikdo nikoho soudit nebude ! O tom tento blog je...NESOUDIT LIDI JACÍ JSOU !  Každý si žije život jaký uzná za vhodné, tak ho pojďme žít naplno!! :) 

Komentáře

Oblíbené příspěvky