Doktoři jsou zlo

OMG! ...
Tak nějak bych asi popsala svůj dnešní den. Už od rána to byla samá perla.

Ráno jsem musela vstávat dřív než normálně (což je u mě vůbec zázrak, když vstanu), protože jsem musela jet na preventivní prohlídku ke své doktorce -_- ...A čím je moje doktorka známá, je svou nedochvilností....Samozřejmě že mi napsala "7:00 buď na značkách v mé ordinaci"...Jo to jsem sice byla, ale ona se svou rychlostí metr za hodinu než vyšetřila JEDNOHO...jednoho pacienta -_-  Nakonec mě teda asi po půl hodině vzala... Dozvěděla jsem se jako vždy, že jsem strašnej krypl a neumím chodit :D (nevadí, stává se i v lepších rodinách)

To ale není vůbec všechno

O zhruba 7 hodin později jsem měla jít k další doktorce (tentokrát na kožní)!!!
Tak tam jsem čekala taky aspoň 20 minut než jsem se tam vůbec dostala. Na této doktorce je zase vtip ten, že strašně rychle mluví, takže jsem se z celé té diagnózy dozvěděla jenom asi jednu věc a to ..PIJ VODU! Díky

A do třetice všechno dobrýho jsem skončila na ortopedii nohou s tím, jak už jsem se zmiňovala, jak neumím chodit... Ten chlap mě viděl poprvé v životě a začal žvatlat slova "Ty máš ale výstavní nohy"
"Na operaci to není" "Ta operace se oddálí" .....Ano! Já totiž nemám nohy do O a o operaci se tu hodně mluvilo!!
Jooo, operace mi sice pořád hrozí a to s koleny, který mám fakt šílený (na základce jsem s nima měla šílený problémy), ale to hned neznamená, že nějaká operace někdy v budoucnu bude!!! :o Nikdy!


A jaký jste měli den Vy?
Taky jste lítali takhle někde po doktorech nebo jste seděli znuděně ve škole jako já?
Máte nějaký dotaz, přání či stížnost? Sem s ním!

Komentáře

Oblíbené příspěvky