PocketBook Touch HD 3


Zbožňuju knížky. Tím bych asi měla začít. Vždycky jsem měla strašně ráda tu vůni nové knížky. Pak ale nastal ten zvrat, objevila jsem minimalismus. No, nejen že jsem objevila minimalismus, ale můj pokoj více knih už nezvládal, takže jsem musela ve velkém měřítku omezit kupování nových knížek. No a tím jsme se dostali až sem, k tomuto článku. Rozhodla jsem se pro čtečku knih.

Pro čtečku jsem se vlastně rozhodla docela náhodou. Před Vánocemi jsme klasika lítaly s mamkou po obchodech a vymýšlely, co komu dát. Pak jsme se nějak dostaly do elektra a já si tak "nahlas" sama pro sebe řekla...."A co takhle ta čtečka knih, o které tak básníš?" Mamka to samozřejmě slyšela a tak jsme se ocitly před čtečkami knih, o kterých jsem nic nevěděla. Tam jsem si nakonec nevybrala, ale zavítala jsem na Alzu, kde jsem stejně sestře objednávala speeker (Alexa, jestli víte a znáte. Odkaz na článek najdete ZDE :D ), a objednala si čtečku i s krásným obalem, který potom uvidíte dole na obrázku :) 



Budu upřímná. Ano, čtečku mám od Vánoc a až v dubnu jsem ji reálně otevřela a něco z ní přečetla. Ztracený případ, já vím. Proto tento článek vidíte až vlastně teď, protože vám tu přece nebudu recenzovat něco, co jsem ještě ani neotevřela. 

Na začátku jsem si tím nebyla vůbec jistá. Znáte to, jste zvyklí na knížky, když je reálně máte v rukách a myslíte si, že vám prostě fyzicky bude ta knížka chybět. Ale jakmile jsem začala číst, byla jsem docela mile překvapená. Já jsem vždycky držela knížku tak, aby se nezmačkala, aby se neohnula někde (ano, taky nechápu, proč jsem to dělala), teď jsem ale nemusela řešit jestli se něco z toho stane, takže tímhle se mi docela ulevilo.


Jak jsem už říkala, přestala jsem doma mít místo na knížky, takže jsem domácností byla hlavně spíš pochválena, že už jim necpu knížky nikam do jiných místností, protože do té mojí zašívárny se už nic dalšího nevleze.

Btw. vidíte ten nádhernej obal? Jsem z něj nadšená! 


Vybrala jsem si právě tuhle z důvodu že má kapacitu 16 GB, což je pro mě docela radost, na to, kolik knížek dokážu přečíst a kolik se jich vyskytuje se na mým bucket listu. Chvilku jsem s tím bojovala, ale objevila jsem i podsvícení nebo jestli se tomu tak dá říct. Přes den totiž obrazovka vypadá jako normální stránka knížky a večer se dá zapnout svícení, díky kterému můžete číst i večer aniž by bylo nutné mít rozsvíceno v pokoji. Možná to někomu přijde jako samozřejmost, ale mě se tato vychytávka mega líbí :D 

Pokud by vás o čtečce zajímalo víc, dám vám sem odkaz, kde toho najdete možná víc, než jste čekali, že se tu objeví. Odkaz najdete : TADY.

A co vy? Máte čtečku nebo se držíte starých klasik? Dejte mi vědět v komentáři :) 

Doufám, že se vám tato menší recenze líbila a potkáme se u dalšího článku!

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky