Giveaway


Je to dost neuvěřitelný, ale před pár dny jsme tady společně 5 let. Už je to 5 let, co tu sdílím svoje myšlenky, recenze a ukazuju každému z vás střípky z mého života. Protože jsou tyto narozeniny pro mě opravdu hodně důležité (a emočně náročné, ano oplakala jsem skutečnost, že dělám to, co mě baví už 5.rokem), rozhodla jsem se pro vás připravit soutěž a to tedy Giveaway!!!



Dlouho jsem pátrala po tom, co vám do soutěže dát. Ano, bylo to těžké rozhodování, jelikož ne každému se tu můžu zavděčit. Proto jsem se rozhodla udělat to trošku jinak.

Spousta blogerek dělá soutěže převážně z produktů, které mají díky spolupráci. A to jsem se nakonec rozhodla, že já dělat nebudu. Poslední dobou se snažím zapojit do svého života více minimalismu, tak jak jsem si dala do předsevzetí (které se snažím poctivě dodržovat!!!) a při úklidu mého "věcmi přeplněného" pokoje, jsem narazila na knihy, které už v mé knihovně nemají místo a jak říká Marie Kondo….nepřináší mi "joy". Proto jsem se právě s některými z nich rozhodla rozloučit (vy, co mě znáte, víte, jak těžký to mohlo být :D ).

A která díla vlastně můžete vyhrát ? Jednoduše řečeno. Od Papírových měst až po Tweety s city. Přidám vám sem fotku, kde jsou všechny knihy, o které můžete soutěžit :)


Pravidla této soutěže jsou:
  •  sledovat Adorkable na facebookové stránce (odkaz najdete ZDE
  •  označit kamarádku/ kamaráda se kterou by ses o výhru chtěl/a podělit 
Ano, takhle jednoduché to je :) Soutěž trvá do 7.3. 2020 a vítěze poté vyhlásím v komentáři na fb :) 

Tak vám přeji hodně štěstí !! 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!
XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky