Cork Bag


Nedávno se mi ozvala firma ECOKOREK, se kterou jsme se společně domluvili na jednom produktu, který bych vám tu dneska chtěla představit. Určitě víte, vy co čtete moje články pravidelně, že jsem letos začala k životnímu prostředí přistupovat trošku z jiného úhlu. Proto si teď společně představíme jeden z mých kroků pro splnění mých předsevzetí :)



Celý koncept této firmy se mi líbil hned od začátku. Proč? Prodávají produkty vyrobené z korku. Nejen, že jsou veganské, voděodolné, ale i eco-friendly. A taky musím zmínit, že jsou tyto produkty pod certifikátem PETA, za což jsem ráda.

První dvě fotky jsou použity přímo ze stránek ecokorku, odkaz na jejich web najdete ZDE :)


 Za mě, bomba. Ze začátku jsem si myslela, jak tato taška nic nevydrží a hned se mi rozbije, ale opak byl pravdou. Tašku nosím skoro 3 týdny v kuse, zatěžovala jsem ji cestováním opravdu hodně, si myslím, a neměla jsem s ní jediný problém. Dokonce se mi do ní vlezla i 600ml láhev s vodou, takže u mě tato taška sklidila opravdu velký úspěch.

Když mi balíček přišel, byla jsem mile překvapena, jak byl zabalený. Je vidět, že si tento e-shop svých zákazníků váží a přistupují ke každému individuálně, což se v této době už moc nestává (co si budeme, už to nedělají ani start-upy).

Co se týče materiálu. Ano, je to korek. Musí se na to dávat pozor. Pokud tašku nějak zohnete, bude to vidět a vzhled se tím poničí. Ale jak jsem říkala, nosím ji skoro 3 týdny a nic se s ní nestalo a je pořád krásná !




Za mě určitě tento e-shop doporučuju navštívit, protože ve své nabídce nemají pouze tašky pro holky. Já si vybrala právě TOMAR, protože ke své černé duši a škále barev, které nosím, tohle byla jasná volba :D


A co Vy? Dbáte na životní prostředí a hledáte alternativní a eco-friendly produkty? Pokud vás produkty tohoto typu zaujaly, skočte se podívat na jejich webovky, kde najdete všechny produkty, které jsou vyrobeny z korku :)

Doufám, že se vám tento zase něčím trochu jiný článek líbil. Dejte mi vědět do komentáře, jak to máte s tímto tématem vy, řešíte, neřešíte ? :) Těším se na vás u dalšího článku!!

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky