Year 2019


A je to tu opět a zase. Po roce se vracím k tomu, u mě na blogu nejvíce čtenému článku za celý rok. Letos jsem si řekla, že to udělám trochu netradičně, jak je to u mě zvykem. Nechci se totiž v prvním článku dalšího roku věnovat roku minulému, takže jsem se rozhodla udělat články dva. A začnu tím, že ukončím rok 2019 nějakým menším shrnutím, co bylo fajn, co se nepovedlo, mrkneme se opět jak naivní jsem byla na začátku roku a co za plány jsem si vymyslela :D Nebojte ale, hned v zápětí (ještě nevím jestli to bude 1. nebo to nechám až na 2.) vydám článek s novými plány na rok 2020, protože ten bude hodně nabitý (aspoň teda první půlka). Kecání bylo dost, nemyslíte? JDEME NA TO!

Nejlepší pro mě každý rok je číst si zpětně to, co jsem před 12 měsíci řekla :D Ano, už jsem si dala trochu "dospělejší" cíle, ale pořád jsem si jistá, že ty reálný hledám.

Můj rok 2019 byl...ani ne tak hrozný, abych řekla pravdu. Poznala jsem opět spoustu nových a skvělých lidí, začala konečně při studiu i brigádničit. Taky jsem oslavila 21.narozeniny, byla na nejvíc dobrodružných cestách za všechny roky. No, co si budeme. Bylo tam pár dnů, kdy se nedařilo, stresu bylo hodně a nedalo se to zvládat jako za normálních situací. To ale nevadí, bohužel vím, že rok 2019 byl pro některé mé blízké jedním z nejtěžších, takže si nemám absolutně na co stěžovat.

Asi bych měla taky říct, jak se mi podařilo dodržet své "plány", jak tomu říkám na začátku roku.

K minimalismu jsem se přiblížila opravdu jenom okrajově. Nebyl to můj hlavní cíl tento rok, tudíž jsem na tohle nebrala takový ohled. Každopádně tento plán bude v mém bucket listu ještě hodně dlouho a zapracuju na tom :)

Co se týče nového foťáku, to se mi rozhodně nepodařilo splnit a oficiálně tímto ukončuju honbu za Olympusem. Byl to hezký sen, ale asi se ze mě přes rok stal trošku větší realista a nikdy nebudu fotit tolik, abych potřebovala foťáky dva, když přes studium nemám tolik možností fotit.

Do jógy se pustím spíše tento rok. Mám v plánu více pohybových aktivit na další rok, o kterých se dozvíte v následujícím článku. Jógu tedy taky nemůžu vyškrtnout z bucket listu.

Manu jsem používala celý rok opravdu poctivě, ale s mojí váhou to nemělo nic společného, takže Mana ano, váha ne :D Chápete. BTW...O Maně bych ráda udělala celý samostatný článek. Je to skvělý produkt a já bych se o něj s vámi chtěla podělit.

KONEČNĚ se dostáváme k bodům, které mám tak ráda. Cestování. Prosím vás, tolik cest, jako jsem zažila letos, se mi nepodařilo podniknout snad nikdy. Domluvy byly občas šílený, ale nakonec jsem uskutečnila všechny, které byly v plánu :) Pokud jste o některý z článků z mých cest přišli, určitě se běžte mrknout, nechci se chválit, ale ty fotky z mích, kde jsme byli, musíte vidět!

Také se mi podařilo začít si plnit seberozvoj a to přesně v oblasti cizích jazyků. Ano, začala jsem se učit novému jazyku. Sama jsem nečekala, že se k tomu reálně dostanu, ale začala jsem se učit korejsky. Teď se 90% z vás zastaví a bude tu větu číst aspoň 5x. Ano, korejština :D Víte, už se tak přes rok věnuju celému tomu k-popu a k-drama a tak nějak jsem prostě propadla korejštině. Hlavně mě to strašně baví a vůbec to není tak těžký jak se může zdát. Takže splněno a rozhodně nepřestávám! Taky o tom bude v dalším roce celý článek :)

Poslední co tu vidím je užít si rok 2019. DONE :D Ne, opravdu rok 2019 nebyl nejhorší, ale ani nejlepší. Takže nemůžu říct, že jsem si ho neužila.

Doufám, že jste si tento rok užili naplno a v dalším roce se tu potkáme ještě ve větší síle :) Tímto vám všem přeji jen to nejlepší do Nového roku, ať do něj vkročíte správnou nohou. Tímto bych ten svůj menší kecací článek ukončila a s ním i uzavřela rok 2019 :D Mějte se krásně!

Štastný nový rok 2020 vám přeje 

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky