Oblaka Hookah Lounge


Yaaay, na tohle jsem se těšila! Mí milí čtenáři, ráda bych vám představila jedno skvělý místo, o kterém jste ve Zlíně ještě neslyšeli. Oblaka Hookah Lounge.

Jelikož jsem sledovala tento podnik už před jeho zrodem, podělím se o to s vámi :)

Pamatuju si, jak jsme jednou seděli parta pár kamarádů a povídali si o všem možným a z ničeho nic se mě kluci zeptali: "Co bys řekla na místo, kde to bude jako v čajovně, ale čajovna to nebude?" Na začátku jsem vůbec nechápala, jak je to myšleno, ale hned mi to bylo vysvětleno. "No, máme na mysli to, že chceme vytvořit podnik, kde se bude podávat místo čaje alkohol a u toho si člověk může dát dýmku." Chvilka ticha. Neexistuje to tady už někde? Marně jsem přemýšlela, ale o žádným takovým místě v okolí Zlína nevím. "Kluci, to je super nápad!" Tak to pro mě všechno začalo :D



Nebudu vám lhát, ze začátku jsem byla docela skeptická a nemyslela si, že to reálně nastane, ale stalo se. Přesně 20.9. 2019 se oficiálně otevřel podnik OBLAKA HOOKAH LOUNGE. Znáte to, nový podnik a parta lidí, kteří s podnikáním teprve začíná a nikdo jim nevěří, že to dokážou. Světe div se, oni drží a lidi nepřestávají chodit. 

Nechci vás tady zatěžovat zbytečnýma informacema, jde nám přece hlavně o to, KDE se tohle místo nachází. Teď hlavně Zlíňáci a okolí, nastražte uši, protože tohle místo se nachází právě u vás. Ve středobodu Zlína, na náměstí míru. Náměstí Míru 61/11 v prvním patře!! 



Když jsem se kluků ptala na počet zákazníků za týden, nebyli si vůbec jistí, tak jsem se na místo činu několikrát vydala sama, abych věděla a bylo plno. Řekněme že se vleze cca 70 lidí? Netuším, nechci vám tu kecat, ale míst je tu opravdu hodně. V některých dnech, kdy jsou akce nebo v pátek a víkendy je lepší si přes jejich sociální sítě raději udělat rezervaci, aby jste nepřišli a nebyli překvapení, jakto že je tak plno. Vyplatí se to a nic vás to nestojí ;) 



Abych vám vůbec taky řekla, proč tohle píšu. Znám kluky pár let a zaslouží si podpořit a jako správná kamarádka, která je ráda podpoří, to přece musí sdílet se světem :D Budu moc ráda, když třeba trávíte ve Zlíně čas nebo se tam chystáte, abyste tohle místo navštívili a viděli to na vlastní oči. 

Nebyla by to samozřejmě reálná recenze, kdybych pořád všechno jenom hodnotila kladně. Moc negativ jsem snad ani nenašla. Jelikož jsou ještě noví, tak se problémy ještě tak neprojevují. Možná bych trošku vylepšila situaci u baru s barmany. Ne, že by nebyly holky šikovný, jsou (a jedna z nich je moje spolubydlící :D )!! 

Otevírací doba je od 16-00, v pátek a sobotu 16-02, ale je lepší sledovat i třeba jejich Instagram, kde jsou nejaktivnější a když se otvíračka změní, dají vám to předem vědět:) Odkaz TU.


Doufám, že se vám tento článek líbil a pokud plánujete navštívit nebo už jste toto místo navštívili, dejte mi vědět do komentářů, jak se vám tohle místo líbí a co na něj říkáte :) 

XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

Oblíbené příspěvky