Mark Scrub



Cca 2 až 3 týdny zpátky jsem se ze dne na den rozhodla, že chci něco udělat se svou problematickou pletí. Jelikož je teď všude spousta produktů, výběr je vždycky těžkej. Já si vybrala právě firmu Mark, jelikož jsem o ní slyšela hodně pozitivních recenzí.

Kafe nepiju. Aby bylo jasno :D Ale mít na sobě kávu ? Hell ya! Ale to odbočuju. Chtěla bych vás v první řadě seznámit s celým Markem. Jedná se o Slovenskou firmu, která se rozrostla do mnoha zemí jako je Maďarsko, Polsko, Bulharsko, Srbsko, Rumunsko, Estonsko, Rakousko, Německo a dokonce i Itálie. Největší radost mám z toho, že je přírodní a není testovaný na zvířatech, protože už mi to začíná lézt krkem. Neuvěřitelní jsou hlavně na sociálních sítích, kde komunikují okamžitě, takže pokud si právě toto teď čtete, jste nejlepší! :D 

Taky se mi líbí, že ikdyž je to přírodní produkt, není tak drahý jako ostatní přírodní produkty, o kterých jsem slyšela. Jsem přece jenom student a nemůžu si dovolit všechno. Na to bych potřebovala buď být milionář nebo s někým spolupracovat (snad někdy :D, vtip) :) 

Jelikož jsem si odtamtud ještě nikdy nic neobjednávala a nevěděla jsem, co by mi mohlo vyhovovat, vybrala jsem si MARK FACE CARE SET. Proč? Od všeho tam bylo něco. Celý set se skládal z kávového peelingu, green tea face mask, coffee lips, organic oil Lemongrass a face water Neroli.


Na začátek bych chtěla říct, že pokud máte velké problémy s vaší kůží nebo jde čistě o vaše akné, měli byste zakročit. Mě už pár let trápí vzácná bakterie v kůži, která mi na těle dělá docela velkou neplechu. Jednu dobu mi dokonce kvůli této "potvoře" začala mokvat kůže a to opravdu nevypadá pěkně. V tu dobu jsem měla tato místa infekční a doma jsem se nemohla skoro ničeho dotknout, aby se to nepřeneslo na někoho dalšího. Léčba naštěstí nebyla tak agresivní, ale dali mi pouze antibiotickou mastičku na tato místa a to bylo vše. Opravdu si nemyslím, že jedna malinká mastička mi zachránila celou kůži od bakterie, kterou většina doktorů ani nezná a má ji 1 člověk ze statisíce.


Teď jsem konečně dospěla k závěru, že si chci konečně pomoct i sama. Protože doktory nemám ráda a na střední jsem tam strávila až moc času, řekla jsem STOP. Už žádné velké jizvy na kůži, obličej víc červenej než rajče samotný.

Taky ale nemůžu říct, že jsem čekala zázraky. Moje kůže vyžaduje, abych řekla pravdu, opravdu hodně péče a proto bylo hodně těžký najít tu správnou alternativu. Ale jak se říká: "Risk je zisk."

Začnu asi od rtů. Ty mě totiž trápily nejméně a  proto tento produkt moc nepoužívám. Občas mi sice rty popraskají nebo potřebují natřít, ale nevyskytuje se to u mě na každodenním pořádku jako akné a tyto problémy. Pokud ale vy hledáte toto, vyzkoušejte. Rty jsem měla po nanesení a smytí hebké a oživené, dokonce mi připadaly trošku plnější, což jsem ocenila :D


Co mi bohužel vůbec nevyhovovalo, byl Green Tea face mask. Tato maska na moji kůži byla až moc agresivní a kůže i oči mě strašně pálili. Proto jsem se rozhodla zkusit masku spíš na tělo, hlavně ramena, kde můj problém pokračuje. Tam už se masce vedlo mnohem líp, takže jsem to neoplakávala jako na obličeji. Na každého ale maska funguje jinak. Vám může třeba tato maska vyhovovat. Tohle je čistě můj pohled a recenze :)


Na peelingu člověk nemůže nic pokazit. Kůži jsem potrápila kávovými zrníčky a musím říct, že spokojenost. "Šmirglovala" jsem ji jako tím papírem :D Všechna stará nadbytečná kůže se uvolnila, takže strupy a tyto ošklivosti se trošku zredukovaly. Takže za mě tohle určitě doporučuju.


Co se týká olejíčku, ten ee. Potřebovala bych kůži spíš vždycky zbavit nadbytečného mazu a oživit ji, ale naopak ji nevysušit natolik, abych se loupala. U olejíčku se mi zdálo, že mi kůže vůbec "nedýchá" a dělají se tam další nadbytečnosti. Za to face water Neroli?! Žiju pro to! Po všech těch letech, jsem konečně našla produkt, co mi vyhovuje ve všech bodech, co jsem tu už zmiňovala. Nejen, že nádherně voní, ale kůži mám jako andělskou prdýlku :D Nechápu jak, ale kdykoliv se mi vytvoří nějaký pupínek, další den je pryč, protože si obličej natřu touto ...jak to říct, tekutinou? Asi tak. Tento produkt si proto přidávám na svůj Daily routine list a hned jak mi dojde, objednávám další, protože chci přece vypadat trochu k světu, když nepoužívám make up, který by mi celý obličej podělal úplně.


Odkaz na jejich stránky najdete TADY. Pokud vás tento článek zaujal, aspoň trošku, určitě na to mrkněte. Myslím si, že tyto produkty neslouží pouze k zahojení , ale i normálnímu dennímu použití. A upozorňuju, nejedná se o spolupráci, ale čistě můj názor. Tyto produkty si zaslouží být v povědomí, protože když už zaberou u mě, dokážou to u všech :)


To je ode mě vše :) Bohužel jsem byla tak nadšená z vyzkoušení produktů, že nemám fotky před. Což je škoda, ale snad to nebude vadit. Jaké používáte vy produkty na obličej a co je pro vás v tomto horkém období velkým zachráncem ? :) Samozřejmě pokud máte nějaké další typy nebo produkty, které stojí za vyzkoušení, dejte mi to prosím v komentáři vědět, ať můžu otestovat další možnosti o kterých jsem zatím třeba neslyšela nebo si tím nejsem jistá, jestli stojí za to :)

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

  1. Mám jejich kokosový scrub a taky jsem s ním spokojená. Až ho dopoužívám, tak si plánuji objednat další a možná vyzkouším i něco jiného :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela mě jejich produkty baví. Chci zkusit tu jejich novinku Mark mýdlo s aktivním uhlím :) Určitě vyzkouším i ostatní scruby :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky