Whitening Fluoride Toothpaste



Přiznejme si kolik takových reklam na bělící pasty už jsme všichni viděli na internetu? Hodně. Ale kolik z nich opravdu fungovalo? Málo.

Já osobně jsem se do tohoto nikdy nepouštěla, protože jsem se o svoje zuby nikdy moc nestarala, až teda na povinné prohlídky u zubaře, které jako všichni ostatní pořád nesnáším a bojím se, co mi tam zase řeknou že dělám, jím nebo piju špatně. NO. Chtělo to změnu, ale nebýt slečny Verunky, která mě doslova uvrtala do tohoto nového světa, bych teď asi pořád brečela nad sebou a svým vzhledem a nic pro to nedělala. Takže Veru, obrovské díky patří hlavně tobě, protože jinak bych se o těch zázracích nedozvěděla!!

O co se vlastně jedná? Jedná se o přivýdělek ke studiu, práci nebo třeba čistě jenom ve volné chvíli, kdy chcete být součástí tohoto marketingového světa. Mě tohle vždycky bavilo. Baví mě prodávat něco, co si vyzkouším a můžu to lidem předat, zrecenzovat a doporučit. Proto, když mě Verča oslovila s nabídkou spolupráce nebo spíše s možností přivýdělku, řekla jsem si, proč ne. Nic se tím pokazit nedá, nejsem ničím vázaná a můžu si vyzkoušet něco nového. Dobře, jdu do toho.

To mě dostává k tématu, který vám tu dneska ukazuji. Bělící pasty. Ano, tohle byl můj první úkol. Prodávat bělící pasty. Nevěřila jsem na začátku, že zrovna z mého okolí o tohle bude někdo stát, ale výsledky pak byly docela zajímavé. Připomnělo mi to tu scénu z Vlka z Wall Street, kdy měl jeden z členů týmu prodat druhému propisku :D Taky to pro někoho bylo nereálné. ALE! Moje první objednávka dopadla až moc dobře, nad moje očekávání. Nejvíce, co mě povzbuzovalo v tom neztrácet naději, že to dopadne katastrofálně byla Verča, která byla milá a ochotná mi pomoct za každé situace, ikdyž jsem byla otravná asi tak jako komár :D

Samozřejmě vám o pastě něco řeknu, abyste byli v obraze, co pasta obsahuje a co naopak díky bohu neobsahuje.

Tady je pár údajú k pastě :

✔️je bez peroxidu a chemikálií
✔️je bez bělidel
✔️skvělá na citlivé zuby
✔️vydrží 2-3 měsíce
✔️odstraňuje zubní plak
✔️je bez cukru
✔️je bezpečná i pro děti
✔️odstraňuje kuřácké skvrny
✔️je vhodná na skvrny od vína, kávy a cigaret
✔️je mnohem levnější než bělící proužky nebo jiné bělící kůry

Jak můžete vidět, peroxid v této pastě nehrozí, takže se nemusíte bát, že by se vám zuby jakkoliv zničily nebo hůř. Bod číslo 4 vás možná trochu zarazí, ale je to tak. Opravdu pasta vydrží tak dlouho i přesto že ji každodenně používáte.

Z mé osobní zkušenosti bych vám asi mohla jen říct, že tato pasta opravdu stojí za vyzkoušení. Nestrkáte do ní tisíce a výsledky se stejně dostaví. Mám spoustu ověřených recenzí a hlavně pozitivních, že pasta zafungovala, ať už hned nebo po 2 týdnech užívání.

Pokus stále váháte, přidám vám sem fotku před a po použití pasty, abyste mi věřili ;)


 PŘED 
PO

Pokud budete mít zájem o spolupráci, popřípadě pokud budete mít o pastu zájem, napište mi do komentáře pod článek MÁM ZÁJEM, popřípadě na email : adorkableblog.bussiness@gmail.com

Hromadnou objednávku dělám do 31.5. tak neváhejte a kontaktujte mě :)
S jakýmkoliv dotazem vám s radostí pomůžu!!

XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

  1. Vypadá fakt skvěle, ten výsledek je boží:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je! :) Sama jsem tomu nevěřila, ale opravdu to funguje

      Vymazat
  2. Bělící pastu jsem nikdy nepoužila :) dřív jsem pila hodně kávu a kouřila tak to nemělo cenu. teď mám mimčo a kojím takže ani kafe ani cigára a už se k nim nevrátím..jenže těch past je tolik,že nevím jakou vybrat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou kávou a cigaretami to chápu, to by opravdu bylo zbytečné. Co se týče výběru, tuhle můžu jednoznačně doporučit, protože mi opravdu pomohla :) Není v ní žádné barvivo, které by zubům vadilo. Koukala jsem i po jiných bělících pastách, ale u všech jsem se děsila, když jsem viděla jejich cenu. Za mě tahle určitě jednička :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky