Czech Blog Awards

18.11.2017 byl pro mě dnem, kdy jsem si splnila jeden ze svých takových menších snů. Ano, zúčastnila jsem se Blogerky roku.

Co je Blogerka roku? - Jedná se o udílení cen blogerům a bloggerkám, kteří celý rok pracují, tvrdě pracují na nových článcích, videích a tak dále, protože je to baví. A za tohle jsou na takové akci, jako je Blogerka roku, odměněni.

Určitě znáte holky z A Cup of Style, Shopaholic Nicol, Kovyho, Nikol Štíbrová a mnoho dalších. Lidi, kteří nás každý den inspirují, radí nám, kde se dá nakoupit stylové oblečení, kde najít tu správnou kosmetiku a doplňky a tak dále. Přesně takoví lidé jsou v dnešní době opravdu uznávaní. Takže když jsem se dozvěděla o tom, že jsem se dostala do nominací mezi takové lidi, tak jsem nemohla uvěřit svým očím. Měla jsem obrovskou radost, protože něco takového se nestává často.



I když jsem věděla, že do TOP 10 se určitě nedostanu, protože poměr těch hlasujících je fakt úplně jinde. Proto jsem se rozhodla, že si lístek i tak koupím a chci tam jet. Poznat, jaký to je zažít něco tak silného a sledovaného. A samozřejmě, nebyl by to další z výletů bez někoho blízkého, takže jsem s sebou vzala svou nejlepší kamarádku, která mi kývne snad úplně na všechno. Takže děkuju, že jsi semnou tohle prožila!!!

Cestu jsem si už ze začátku neuměla představit, jelikož jsme na sobě musely mít slušné oblečení a vemte si nás v šatech v autobuse 2,5 hodiny :D Ne, nezbláznili jsme se. Bylo to opravdu zajímavé. Zaprvé jsme s sebou měly fakt docela dost věcí, jeli jsme autobusem s hodně zvláštními lidmi z Budapeště a do Prahy jsme dorazily hodně brzo. Plán byl jasný, fast food u autobusáku, pak přesun na záchody se upravit a hurá na Czech Blog Awards.

Co vám musím teda říct, je že hotel Hilton je fakt nádherný místo. Pár fotek jsem i udělala, ale v tu chvíli jsem docela nadávala, že jsem si nemohla vzít ten foťák. Je to opravdu luxusní místo pro něco jako je takové předávání cen. O to ale horší bylo se v tom obrovském hotelu vyznat a zorientovat. Než jsme to místo, kde to bude, našly, byl tam docela nával. Ale! Zvládly jsme to. Už stačilo jenom hodit věci do šatny a pak si už jenom užívat atmosféru a vyhlížet, kde kdo je.

Abych byla přesná, tak vyhlížet jsme nikoho opravdu nemusely. Prošlo kolem mě tolik lidí, které znám a obdivuju, že jsem nevěděla, kam se dívat dřív. Takže, jsem tam stála jako trubka asi půl hodiny, čučela na všechny, jako by byli z jiné planety, do doby, než se otevřely dveře do sálu a my mohly vyrazit na svoje místečka.

Abyste byli v obraze o tom, jaké kategorie se tam objevily, tak to byl :




Ještě jedna cena se tu objevila a to byla novinka. Je to Ynspirology Award.

A kdo, že vyhrál? 

Všem výhercům MOC gratuluju!!! Taky chci poděkovat všem mým přátelům a kamarádům, kteří hlasovali a ty dva týdny mě hodně podporovali. JSTE NEJLEPŠÍ!! :* 


PS.: Po skončení, jsme se vydaly opět do předsálí a dál koukali na všechny kolem. No a jelikož asi metr odemě byl Kája, aká Kovy a fotil se s malými fanoušky, kteří pobíhali po té místnosti a sbírali podpisy a fotky svých oblíbenců, tak jsem se po asi půl hodinovém rozmýšlení rozhodla, že za ním taky půjdu. No, možná jsem se úplně nejvíc ztrapnila, ale můžete mi věřit, že větší radost jsem z toho ani nemohla mít.



XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky