My Breakfast

Říkala jsem si, že by to chtělo nějakou změnu. Tak tu pro Vás mám článek na téma jídlo, jak jinak.
Jako milovník jídla jsem si řekla, že by nebylo na škodu si taky čas od času udělat snídani. Jelikož mi končí školní rok, tak začínám stíhat a vstávám i dřív, abych si udělala něco "zdravého" k snědku i přes to, že jsem celý rok snídaně flákala.


Mojí první snídaní, co jsem si jako rychlovku nachystala, byla míchaná vajíčka s rajčaty. Přišla jsem na to, že je to opravdu rychlá snídaně a ještě teď se divím, proč jsem si ji neudělala už dřív. Nasytí Vás to na celé dopoledne, takže si nemusíte dělat starosti s hladověním, jak to tak bývá u některých jídel.



Po tom, co jsem k narozeninám dostala svůj vlastní smoothie blender, si smoothie dělám často. Teď jsem se navíc rozhodla jít do takové menší výzvy či detoxu, pak to nějak pojmenuju, ale to si nechám na samostatný článek ;)

Každopádně dnes jsem si udělala smoothie jablko-banán a včera to byly maliny a broskev. U obou dvou jsem nečekala, že mi bude kombinace tohoto ovoce chutnat, ale jak se zná, opak je někdy pravdou. Doporučuji všem, kteří si chtějí dát odpočinek od všech těch jídel nebo třeba pro ty, co chtějí zkusit něco zdravého ;) 


Máte to někdo podobně s nejezením snídaní nebo popřípadě nějaké Vaše typy, jak se k nim vrátit?


XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

Oblíbené příspěvky