June talking

Další měsíc je skoro pryč. Strašně rychle to letí. Ještě před dvěma týdny jsem se těšila na svoje narozeniny a teď už mi to přijde strašně daleko.


Některým z Vás, stejně jako mě, končí školní rok. Pro některé je to jenom ukončení dalšího roku, ale pro mě? Pro mě je to poslední možnost, jak si užít školu bez náročného "šprtání" a "biflování" se. Příští školní rok mě totiž čeká ta slavná maturita, na kterou se strašně moc těším. Každopádně konec školního roku může být také hodně náročný a hektický, proto Vás chci trošku povzbudit! NEVER GIVE UP!




Ale teď zase pryč od školy. Blíží se prázdniny a tak by se hodilo mluvit spíš o nich.
Letos se chystám většinu prázdnin pracovat. Ano, je to záživná práce. Kdo by nechtěl kontrolovat součástky do aut? Ale peníze jsou vždycky potřeba. Obzvlášť, když si chcete splnit sen, jako je Vaše první vlastní zrcadlovka.
Po zrcadlovce toužím už víc než 5 let a letos jsem se rozhodla, že si ten sen na 100% splním. Můj jediný problém je, že se nedokážu rozhodnout, kterou značku.

Canon se mi líbí hodně vzhledově, ale od většiny lidí, kterých jsem se ptala a kteří aspoň trošku rozumí zrcadlovkám, mi řekni ať jsi raději vyberu Nikon.
Nikon oproti tomu má lepší kvalitu.

Takže tak jako tak bude mojí volbou nejspíš Nikon. Co myslíte?

Jaký  na to máte názor Vy?
Chystáte se někam k moři?
XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky