May talking

Jak tak koukám, tak měsíc se zase blíží ke konci. A to znamená, že je čas na další talking článek.


Jak už je to u mě zvykem, jsem člověk co pořád něco mění a předělává. Já si toho upřímně všimla až teď.
Zrovna jsem si projížděla blogy pár blogerek a koukala spíš na vzhled jejich stránek. Když jsem se nad tím zamyslela víc a podívala se na svůj blog, chtělo se mi brečet. A proto jsem se rozhodla, a teď už doufám že naposledy, změnit vzhled blogu. Ano, těch změn bylo už tolik, že jsem to přestala počítat. Ale bohužel se mi to nelíbí a já si nechci zprotivit jedinou věc, která mě momentálně baví a nehodlám se jí kvůli nespokojenosti z mé strany vzdát. Takže se omlouvám těm, kterým přijde moje neustálé měnění otravné, ale je to nutnost. Nemusíte se ale bát. O žádné velké změny nepůjde, pouze upravím vzhled a nic víc.

A další mojí neočekávanou novinkou, u které jsem se zarazila i já, byla potřeba něco zasadit. Ať už semínko stromu, květiny nebo zeleniny. Upřímně jsem nikdy nebyla zahradník a pochybuji, že bych se jím mohla stát. Ale to nevadí, zkouším to.
Někde jsem četla, že jsou zasadit i pecky od ovoce či zeleniny, kterou jste si koupili ke spotřebě. No a jelikož jsem si zrovna před 2 dny kupovala avokádo, rozhodla jsem se to zkusit. Teď momentálně plave ve skleničce s vodou a uvidíme, jestli pukne nebo ne, za zkoušku přece nic nedám. Pokud se mi to podaří, tak Vás jisto jistě budu informovat o průběhu :D

Máte taky nějaké takové nárazové "fantasmagorické" nápady? :D

XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

  1. Moje avokádo už je velké jako malý stromeček, takže ti to určitě vyjde :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky