Cosmetics

Opět jenom tak sedím a přemýšlím o čem by mohl být další článek a najednou bum! nápad je tady.
Zrovna včera jsem si byla koupit "strašně" potřebnou řasenku bez které se neobejdu a napadlo mě, proč nepolemizovat tentokrát o tomto tématu?



Věděli jste o tom, že makeup každý den používá cca 70% žen? To je vlastně třičtvrtina národa. Zní to šíleně, že? A k čemu vlastně. Většina z nich na sebe napadla vrstvu a myslí si jak krásně to vypadá. Ano, zakrývá to nedokonalosti a zkrášluje, ale i přesto, k čemu to vlastně je?

Já osobně jsem typ holky #nomakeup tudíž se nemůžete divit, proč o tom mluvím takhle. Přijde mi nepřirozené nosit na obličeji něco, co mi stejně nepomůže (makeup ani používat nesmím z důvodu zánětu v kůži).
A přitom ani polovina z těchto žen neví co vlastně takový makeup obsahuje. Najdeme tam všelijaké oxidy, oleje a chemické přípravky. Proto se Vás ptám, proč lidé utrácejí za drahou a nesmyslnou kosmetiku? Jaký je vlastně pravý smysl jeho používání? Zamysleme se nad tím.

A abych Vám ukázala co používám já (a vážně toho není moc), tak Vám sem přidám obrázek. (bez obrázku je to přece o ničem)
Řasenka - Essence
Tužka na oči - Miss sporty
Rtěnka - Essence
Odličovač - Nivea (dvoufázový)


Vlastně hlavní důvod proč jsem tento článek začala psát, byl ten, že se mě pár lidí ptalo jestli bych nenapsala článek jako svůj názor na kosmetiku. Tady ho máte a prosím, je to jen můj názor, tak pokud se Vám to nelíbí, tak si to nečtěte :)

Co za kosmetiku používáte Vy a jaký máte názor na celou tady tuto věc s líčením?

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky