"Good food"

Opět jenom tak sedím na posteli, čaj u ruce, notebook položený na nohách a přemýšlím(poslední dobou mi to fakt nedělá moc dobře). U tohohle přemýšlení jsem se rozhodla, že si přečtu blogy pár holek od kterých jejich články vážně zbožňuju (koho by to fakt zajímalo, tak CCUMRIK, jednoznačně nejlepší).

Když to tak projíždím všechny ty bloggerky, tak skoro na většině z nich je článek o jídle. Tak si říkám, proč ne? Aspoň Vám ukážu můj pohled na jídlo a třeba Vás i něčím inspiruju(ikdyž vážně není čím).

Myslím si, že každý aspoň jednou přemýšlel o zdravé stravě. O tom jak vypadá, jak by vypadat chtěl, co by chtěl jíst atd. Řekněme si upřímně, kdo z Vás to nakonec doopravdy dodržel? Možná tak max. 5% ze všech. Ale klid, i já jsem mezi zbylými 95%. O tom se ale bavit nechci.

Jelikož jsem ve zdravým jídle nováček, nemůžu Vám tady radit a promlouvat do duše (btw. kdo mi řekne co mám jíst správně, tak ho budu fakt milovat :DD ). Můžu Vám ale ukázat, co tak zhruba jím já. Přidám sem pár fotek(kvalitou nic moc, protože jsou většina focená se špatným světle a ve špatnou hodinu), abyste viděli, co si myslím, že si můžete dát na večeři, nebude vám z toho zle a těžko.
 Dietní chleba, obyčejná pomazánka na chuť, šunka, sýr, avokádo a mini rajčata
 Ledový salát, šunka, rajčata a mozzarella
A jako poslední mám míchaná vajíčka, šunka a rajčata :)
Jak jste si všimli všude cpu rajčata, nejsou povinností, ale mě strašně chutnají a máme jich momentálně doma hodně :)

A co Vy? Máte nějaké oblíbené zdravé jídlo?
XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky