April talking

Začínám si říkat jak je možný, že další měsíc je skoro pryč?! Vždyť ani ne před pár týdny jsem Vám tady psala o smyslu života :D



No každopádně je to tu zase. A čím víc se blíží prázdniny, tím víc si vlastně uvědomuji, jak ten čas letí. Stihla jsem párkrát mrknout a z malé holky, co se chystala na přijímačky na střední se najednou příští rok stane maturantka (budeme v to doufat). O to je to ale horší. Čím víc se zamyslím nad tím, že příští rok v tuto dobu bude mým nejlepším kamarádem ekonomika a třeba taková ozubená kola ze strojírenství, tím víc se začínám stresovat a říkat si kolik toho musím ještě udělat a že to všechno prostě nemám šanci stihnout (ti co mě znají tak moc dobře ví, že učení se dlouho není mojí silnou stránkou). Každopádně ale pevně doufám, že ti co maturují už tento rok (a pár mých kamarádů ano), tak právě Vám všem přeji hodně štěstí.

A kdyby měl někdo jakýkoliv typ, jak bych udržela pozornost u učení déle než 10 minut, určitě mi ho napište do komentáře :)

Jak to máte s časem Vy?

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

  1. Ahoj :) Maturity se vůbec neboj, určitě ji zvládneš. Času máš ještě hodně a v dnešní době zvládne maturitu každý, takže se zatím zbytečne nestresuj :) Ani se nedivím, že se ti nechce učit, protože určitě celé dny vymýšlíš co napsat za nové články do blogu a na učení už nemáš čas ;):D Asi ti neporadím, jak se máš správně učit, na to musí každý přijít sám... každému vyhovuje něco jiného :) Spíše se zkus učit kvalitativně než kvantitativně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za radu :) Ano, hodně přemýšlím o článcích, víc než o škole nebo o čemkoliv jiném. Prvně ale musím přijít na to, jak se vůbec soustředit.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky