New Year, New ME?

Happy New Year lidi!
Dokázali jsme to a je tu 2016!! A s ním i spousta změn.

Určitě to všichni moc dobře známe. Nový rok, nové já, nová předsevzetí, atd.
Jistě, většina lidí to tak dělá, ale najdou se i tací co na takové věci nevěří. To je ale bokem.
Spousta z vás si určitě dala nějaké to novoroční předsevzetí a plno plánů, že chce něco změnit. I já to tak udělala a chtěla bych se s tím podělit s vámi :)

Jako první změnu, kterou jsem udělala a jak si můžete všimnout, je vzhled blogu. Přišlo mi totiž, že to jak vypadal předtím nebylo hezké. Ano, samozřejmě se mi to na začátku líbilo, ale já se rozhodla to na nový rok změnit. Chci se totiž posunout dál. Chtěla bych začít od znova a lépe (když se mi to teda podaří).
Když už je řeč o blogu, tak se tady určitě budete moct dočkat více aktivity. Vím, že to bylo hrozné a skoro nic jsem nepřidávala, ale já se polepším! To slibuju :) Určitě tu budou nějaké ty zdravé recepty na nějaká super zdravá jídla a spousta dalšího :)


Asi hodně z vás chce začít cvičit, nebo už cvičí, ale chce do toho dát všechno. Já jsem si tohle říkala už minulý rok, ale bohužel jsem přestala, takže letos začínám úplně od začátku. Kdo by se chtěl přidat, tak mi určitě dejte vědět v komentáři a já třeba udělám nějakou rutinu podle které cvičím já ;)


Najde se hodně lidí, co vám váš sen budou chtít zničit, protože sami nic nedokázali a nechtějí abyste něco dělali i vy. Kašlete na všechny!!

Už vás tu nebudu trápit čtením a motivačními obrázky! :D

Hodně mě ale zajímá, jaké novoroční předsevzetí jste si dali vy. Určitě mi to napište do komentářů  :)
Užijte si Nový rok !!!

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

  1. S přelomem Nového roku jsem si také dal pár předsevzetí. Chtěl bych začít více sportovat a cvičit, protože jsem se posledních pár měsíců jenom flákal a nic nedělal :/ Tento rok mě čeká maturita a všechny blbosti ohledně výšky, takže se chci více učit, což znamená, že místo televize a počítače si budu číst knížky a připravovat se do školy :) Poslední předsevzetí se týká všech který znám, protože chci být více pozitivní a na všechny hodnej což se mi v poslední době vůbec nedařilo :/ Jinak všem přeji, aby si alespon 50% předsevzeti splnili ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hezké vidět, že se snažíš :) Maturitu na 100% zvládneš s tou správnou motivací:) A k té pozitivitě, nevybereš si povahu, ta je vrozená, ale i malá snaha se cení pokud to ti druzí umějí ocenit :) Přeji i tobě plno úspěchů v tomto roce

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky