Wishlist 2k16

Sice zase začal nový týden a s ním i škola, práce nebo třeba pořád ještě volno. Vím, že Vánoce už byly a narozeniny jsou daleko, ale rozhodla jsem se, že si udělám na celý tento rok, pozor CELÝ, takový WISHLIST, co bych si chtěla koupit nebo co bych si přála k narozeninám nebo tak. Určitě to znáte z jiných blogů, takže to není třeba nějak okecávat ;) Btw. všechny obrázky jsou stažené z internetu, takže popřípadě google ;)






Retro kalendář - Nebudete věřit, ale přesně tento kalendář mám z roku 2014 doma. Ano už dva roky mám stejný kalendář a nudně potřebuju nový.

Knížka Girl Online On Tour - Jak dobře víte, tak od Zoe mám první díl této knížky a jako milovník knížek musím mít samozřejmě i pokračování.

Černá taška - Asi jsem poslední člověk na této planetě co nemá takovouto tašku. Opravdu je krásná a snad se bude dát i někde sehnat.

Zahraničí - Tohle není tak úplně to pravé na wishlist, ale jedno z mých přání je podívat se letos zase někam do zahraničí.

Olympus PEN E-PL7 - Tato kamera, no v podstatě fotoaparát, je u bloggerek nejnutnější věc. Já si přesně tohle přeju už strašně dlouho, tak třeba se zadaří.

Batoh - No batoh žádný nemám a ten co je na obrázku má prostě přesný barvy a počet "přihrádek". Co k tomu dodat. Je boží.



Tak to by ode mě bylo pro dnešek všechno. Pokud máte taky na tento rok nějaký wishlist tak se s ním můžete pochlubit v komentářích :)


XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky