January Talking

Znáte to. Je leden, šance všechno změnit. Šance dokázat sám sobě a svému okolí, že dokážete něco o čem jste dosud jenom mluvili.
Beru si příklad ze sebe. Včera mě přepadla taková "deep" chvilka a já se rozhodla nad sebou zamyslet (opět). A k čemu jsem došla? Zjistila jsem, že ikdyž slíbím že budu na blogu víc aktivní, tak nejsem. Taky poznatek, že jsem asi strašně líný člověk mě celkem vyděsil a spousta dalších zajímavých věcí. To se musí změnit.
Rozhodla jsem se, že více času budu věnovat blogu, škole, přátelům a mým koníčkům (ikdyž jich moc nemám) :D
Přijde mi, že tento půl rok jsem do školy neudělala vůbec nic a o ostatních ani nemluvím.
Je těžké stanovit si priority a držet se jich, ale jedna taková chvilka zamyšlení dokáže změnit úplně všechno.

Toť vše k takové páteční depce :)
Řekla jsem si, že každý měsíc napíšu aspoň jeden takový talking článek na zamyšlení nebo něco jako deníček

Napište mi jak to máte s takovými chvilkami Vy a jak s nimi pracujete :)


Komentáře

  1. Já osobně mám takové "deep" chvilky snad každý den, protože jsem strašně stresující člověk, který si všechno moc bere, ale to už je mimo téma ;) Občas svoje chvilky řeším alkoholem nebo práškama, ale to nikomu nedoporučuji ;) nejlepší je se moc nestresovat a kdyžtak to řešit s kamarádama :) Taky se mi občas stávalo, že jsem svoje předsevzetí moc neplnil :/ ikdyž tento rok je zatím zvládám všechny plnit :) Všem přeji, aby takovych deep chvilek měli co nejmíň a byli jenom šťastní :) a užívali si života, protože žijeme jenom jednou a vůbec nemá cenu se něčím užírat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, alkohol neřeší vůbec nic. Žádný problém se tím nevyřeší, jenom si tím problémy dělají. Mnohem lepší terapií jsou přátelé a rodina :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky