Year 2022


Zdravím všechny :) Další rok je skoro za námi a mě nezbývá nic jiného než Vám tu shrnout celý ten krásný rok. Mrzí mě, že jsem tu s Vámi nebyla častěji a vím, že jsem toho naslibovala hodně, ale bohužel jak se říká “life happened” a tento blog na nějakou chvilku zapadl do pozadí. Každopádně rozhodně není konec. Tohoto blogu se nevzdám ještě hodně dlouho a budu Vás tu prudit s mou maličkostí :D Pojďme na to.


Rok 2022 jsem začala trochu smutně. Jak jste se mohli dočíst v minulých článcích, na začátku roku jsem přišla o svého opeřeného parťáka. Jakožto duše, co miluje zvířata si asi umíte představit, jak smutné to bylo. Ale tak to chodí a musí se jít dál. 

Na začátku roku jsem se začala rozhodovat jestli má ještě smysl pokračovat se studiem. Škola mi nic nedávala a už mě tam nic moc nedrželo. Tak jsem se rozhodla vystavit svůj životopis a začít se poohlížet po tom “dospěláckým” životě s HPP prací. A musím Vám říct, netrvalo to dlouho a moje momentální první pracovní zkušenost i mě našla sama. Měla jsem obrovské štěstí a týden po tom co mě kontaktovali jsem nastupovala do IT společnosti. V té době jsem taky zažila vztahový “ghosting” a mentálně mi z toho nebylo vůbec dobře. Ale jak se říká, to správný přijde, když to nejmíň čekáš. A to se splnilo. V dubnu jsem poznala svého přítele, který drží můj vztahový rekord na nejvyšší příčce a pevně doufám, že moje blíženecký výkyvy ještě hodně dlouho bude zvládat :) 

Zbytek roku jsme vlastně potom fungovali společně každý víkend, bohužel víc zatím nemáme jelikož jsme od sebe pár desítek kilometrů a můj sen o vlastnictví auta je stále jenom sen, jezdili po různých výletech a poznávali kamarády jeden druhého. Po několika prvních výletech jsme se rozhodli založit si společný travel blog - Keami&Berry, kde se postupně budou objevovat články z našich společných výletů a míst, které rozhodně stojí za to navštívit. Stay tuned! Máte se na co těšit :)

Něčím novým v mém životě byly výlety na ryby, na kterých jsem předtím nikdy v životě nebyla. 3 dny na víkend jako forma odpočinku, zatím co kluci se bavili lovením ryb a pitím alkoholu (občas jsem se k nim přidala) :D Byl to super zážitek, poznala jsem spoustu úžasných lidí a míst. Taky jsem tu objevila chuť víc jezdit kempovat, takže se rozhodně v následujícím roce můžete těšit na spoustu článků. 

Jedna z věcí, co se drží v mé mysli už pár let, je založení si vlastního small businessu. Na tomto kroku jsem začala pracovat na podzim a stále věřím tomu, že minimálně jako formu koníčku si z toho vytvořím. Myslím si, že i s tímto se s Vámi rozhodně podělím detailněji. 

Konec roku začal být trochu náročný na myšlenky a psychiku. Hodně práce, blížící se Vánoce, vzdálenost, která mě drží od člověka, se kterým se cítím nejlíp a chci s ním trávit co nejvíce času.. Některé dny byly lepší, některé bych nejraději zapomněla. Ale tohle všechno je součástí toho co přijde potom. Klid, radost z maličkostí a vděčnost za to co mám. 


Proto Vám tu teď VŠEM přeji jen a jen to nejlepší do dalšího roku. Ať do roku 2023 vkročíte tou správnou nohou, nastavíte si cíle, ucelíte sny a motivujete se k dělání toho, co Vás baví nejvíc. Přeji Vám klidné svátky, plné radosti, cukroví a samozřejmě nějakých těch dárečků pod stromečkem.

Já se s Vámi pro letošní rok loučím a pevně doufám, že se tu spolu sejdeme zase v dalším, již několikátém, roce a společně tento blog zase posuneme za další hranice. 100k zhlédnutí, jdeme si pro tebe! 

XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

Oblíbené příspěvky