Astrid Sun New Products


Když mi před pár měsíci napsala slečna z agentury Blue Gekko, zda bych v rámci barterové spolupráce nechtěla vyzkoušet novinky od značky Astrid, neváhala jsem. Ne proto, že bych strašně chtěla nějaký produkt, ale protože zrovna já a moje kůže na sluníčku nejsme moc velké kamarádky. Ještě než vám tu produkty představím, povím vám takovou osobní zkušenost s mým pobytem na sluníčku.

Od mala jsem strašně běhala po venku, opalovala se u moře a obecně jsem trávila více času venku než doma. I když mám od narození snad tu nejbělejší barvu kůže z celé vesnice, nikdy jsem neměla problém se aspoň minimálně opálit s použitím krému s faktorem 20 nebo někdy i žádným. Taková ne zrovna příjemná věc se mi stala několik let zpátky v Chorvatsku, kdy jsem snad hned po 2 dnech dostala docela velkou alergickou reakci právě na sluneční záření. 3 dny jsem v podstatě ležela v bolestech ve stanu a nemohla se hýbat, jak oteklé tělo jsem měla. Horší bylo, že jsem nevěděla, co s tím. Studená voda nepomáhala, krémy nepomáhaly a žádné léky proti alergii jsme tam neměli, protože jsem nikdy žádné velké alergie neměla. Naštěstí se ten třetí den moje tělo začalo trochu zase dostávat do normálu a já se poslední den mohla jít aspoň vykoupat. To zamnou dokonce přijela kamarádka ze střední, která byla v jiné části Chorvatska a s její mamou se dohodly, že se aspoň na pár hodin zastaví. Od té doby jsem snad nikde ani nebyla. Neměla jsem strach, ale obavy, že by se taková situace mohla stát znovu, mě docela pronásledovala. Minulý rok jsem, po té době, jela s rodinou a tentokrát jsem byla extrémně opatrná. Jediné, co mě strašně mrzelo, byl fakt, že se musím mazat faktorem 50 a nehrozí, že bych se mohla opálit. Divili byste se, ale já se za ten týden dokázala opálit i s 50tkou. A ne trošku. Proto jsem právě za tuto spolupráci nesmírně ráda, protože se nemusím bát, že bych dostala alergickou reakci znovu.

Pojďme si ale teď už společně představit značku Astrid. Kdo ji neznáte, myslím opravdu neznáte, určitě vás nebude moc, protože značka Astrid je jednou z velkých výrobců slunečních krémů. A právě teď představuje novinky z řady ASTRID SUN. 


Balíček mi přišel docela nečekaně. Spíš jsem na to zapomněla :D Ale když jsem balíček otevřela, byla jsem hodně mile překvapená. Samozřejmě jsem byla nadšená ze všech těch produktů, které na mě uvnitř čekaly. To ale nebylo jediné. V balíčku byl i kokos (ano, živý kokos) a bambusové brčko, které jsem si už dlouho chtěla pořídit. Takže moc děkuju, že už nemusím přemýšlet nad tím, jestli si ho mám pořídit nebo ne :D 

Jako první produkt, který mi padl pod ruku je Hedvábná samoopalovací pěna. Tak přesně tohle budu potřebovat. Znám hodně samoopalováků, které dělají na kůži fleky, takže jsem zvědavá, jestli bude tento lepší. Tento produkt jde používat jak na obličej tak i na tělo. Co se ukrývá v tomto spreji je urychlovač opálení, díky kterému budete vypadat, že už jste na sluníčku byly i v zimě. Musím vyzkoušet, třeba si potom moje kůže bude lépe zvykat na sluníčko a nebude to takový šok. 


Další, co jsem v balíčku objevila, byla tato "rodinka". Docela se to i hodí k produktu, který vidíte na obrázku uprostřed. Jedná se o Rodinné mléko na opalování OF 50+. Tak v mém případě to rozhodně nebude rodinné ale moje :D Faktor 50 je mým nejlepším kamarádem a už se mi osvědčil, takže ten si určitě budu syslit sama pro sebe. Tento produkt je přesně proti riziku vzniku alergických reakcí, jako jsem před pár lety měla já. Jsem ráda, že se jedná o mléko, protože bohužel nemůžu používat ani normální sprchový gel, který moje kůže také moc nemá ráda ( když si to tak čtu, připadám si, že mám nějakou vzácnou chorobu, ale nebojte, mám prostě jenom specificky citlivou kůži, která prostě nesnese všechno). Toto mléko obsahuje provitamin D a bisabolol (tato látka se normálně přidává do opalovacích krémů). Dále je tu Detox pleťový krém na opalování OF 30. O tomto produktu jsem se dočetla, že chrání před znečištěním a předčasným stárnutím, hydratuje, detoxikuje (jak už je jasné z názvu), zmatňuje a zjemňuje pokožku. A v neposlední řadě tu je Hydratační mléko na opalování OF 30. Už na nádobě můžete vidět, že tento sprej je vhodný především na sportovní aktivity. Hydratuje pokožku a měl by být vyrobený tak, aby se dal aplikovat v jakékoliv poloze (musím vyzkoušet). Stejně jako u detox pleťového krému i tady je ochrana před předčasným stárnutím. Pokud to letos všechny ty situace dovolí a já budu provádět nějakou venkovní aktivitu, rozhodně vyzkouším.


Předposledním produktem je tento Suchý olej na opalování Coconut Love OF 20. Tak přesně tento produkt vám bohužel já osobně nebudu moci zrecenzovat, protože olej s tak malým faktorem by u mě udělal peklo. Každopádně tento produkt slouží pro intenzivnější opálení pokožky a má v sobě chladivý efekt. Možná bych si trošku dávala pozor pro alergiky, v tomto produktu je sice kokosový olej, ale i olej z vlašských ořechů. Docela mě překvapilo, že tento produkt je vhodný pro vegany, kokosový olej je ze 100% udržitelných zdrojů a je odolný vůči písku. 


A posledním zeleným krasavcem tohoto balíčku je Ledově chladivý gel po opalování. I tento produkt je stejně jako produkt předtím vhodný pro vegany. Obsahuje extrakt z bio aloe vera, má ledově chladivý efekt a hydratuje 24 hodin. I tento výrobek si dávám na hromádku must-have, protože jak už jsem se zmiňovala, tohle budu potřebovat jednoznačně. 


Za mě musím říct, že tohle byl jeden z nejdelších článků, které jsem za poslední dobu napsala. Recenze na produkty, které mají smysl mě moc baví, proto se vždy snažím z nich dostat co nejvíce. Moc děkuji holkám z BLUE GEKKO, díky kterým vám můžu tyto produkty představit a vyzkoušet je.

Jak jste na tom vy a vaše kůže? Jste pohodáři, co se sluníčkem nemají problém a nepoužívají žádný ochranný faktor nebo patříte do skupinky těch opatrnějších jako já ? :) Dejte mi vědět v komentářích.
Taky doufám, že se vám tento článek/recenze líbila a potkáme se tu u dalšího článku. 

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky