UPS...I DID IT!


Je to přesně týden, co jsem se rozhodla pro trošku větší změnu svého vzhledu. Říkala jsem si, že když už s vámi sdílím tolik věcí, bylo by fajn tohle přidat. 

Už cca čtvrt roku zpátky jsem přemýšlela nad tím, že bych mohla vykročit ze svého stereotypního stavu. Každý mě zná jenom jedním směrem, "černá hlava, černý oblečení". Otázky typu, zas máš na sobě černou, byly každodenní chleba. A upřímně? Přestávalo mě to bavit. Tak jsem si řekla, proč nevyjít z komfortní zóny zase pro jednou a neudělat něco spontánního ? UPS...I DID IT! 

Povyprávím vám to celé. Na místo činu, neboli ke své oblíbené kadeřnici jsem šla s tím, že jsme obě byly připraveny na víc hodin práce. Přece jenom, 6 let barvení vlasů na černo je 6 let a ty vlasy utrpěly dost. To nás ale neodradilo, chtěla jsem to pryč. (Teď si prosím pamatujte ty časy :D budou se vám na konci hodit! ) 

Byla jsem objednaná na 9:00, ale co se týče kadeřnice, chodím dřív, takže jsem tam byla nastoupená už o půl 9. Divila jsem se s jakým úsměvem mě vítala a hned mi říkala, že můžeme začít, že si na mě vyhradila celý dopoledne. Bude to znít jak z detektivky, ale já jsem byla ready :D 

Začala s něčím, co nebyl peroxid, jak jsem pochopila, ale vytáhlo mi to tu černou barvu z vlasů. Samozřejmě, že to bych nebyla já, kdyby něco nešlo a proces jsme museli opakovat asi 3x, kdy u posledních modliteb, aby to zesvětlalo se muselo použít menší, ale pořád nějaké množství peroxidu, aby to šlo dolů. Asi si říkáte: " Tak stala se z ní ta blondýna nebo ne?". Moje odpověď? Nevím :D Asi ano, ale mezikrok mi už nebyl radši ukázán, takže se nechám překvapit, až se tohle co mám na hlavě vymyje. 


Asi takhle to vypadalo po ..druhým ? Mám pocit, že druhým pokusu. Smála jsem tak, až to bylo trapný, jak debilně jsem si ty roky tu barvu na tu hlavu patlala.'facepalm' :D Samozřejmě, že tam, kam jsem si nedosáhla to bylo totálně blond a přední vlasy ještě teď nemám úplně odbarvený. 

Pokračovaly jsme tak rychle, že mi to docela ubývalo. Když mi kadeřnice říkala, že mě lituje, jak dlouho tam musím být, tak jsem se jenom smála a říkala jí, že mi to strašně rychle utíká. To bylo poledne.

Pak už se muselo začít ve velkým a rychle. Od půl 2! Ano čtete správně, od půl 2 začaly chodit další zákaznice. A teď dámy a pánové. Můj čas odchodu byl o půl 3. 6 hodin proměny po 6 letech, osudové číslo. 

Odcházela jsem sice s brečící peněženkou a slovy mé kadeřnice..."Jsi za těch 10 let, co tohle dělám můj nejdelší zákazník", ale s výsledkem jsem naprosto spokojená. Vlasy jsou světlejší, možná i jemnější než předtím. Když jsem jela domů, všichni na mě čučeli jak na blbce a já se prostě necítila nejlíp a doma jsem nevěřila, co jsem právě udělala. Ale teď, vždycky když se do toho blbýho zrcadla podívám, tak se jenom zasměju a řeknu si..."Tak co vymyslíš příště?" :D 




Nakonec vám asi řeknu jenom, Nebojte se vystoupit z vaší komfortní zóny. Vyzkoušíte něco nového, otevřou se vám nový dveře a spoustu dalšího. A speciálně u holek, změna vlasů je změna života :D 

Jak jste na tom vy a vaše comfort zone? Jste spokojení s tím, jak jste nebo to chcete zkusit, ale bojíte se výsledků? Dejte mi to vědět do komentáře :) Těším se na vás u dalšího článku.

XO ♫♀ Adorkable



Komentáře

  1. "Týjo", docela mě to rozsekalo, jako nemůžu moc říkat, že tě nějak znám, ale tohle mě fakt rozsekalo, můj názor o barvení vlasů asi ještě neznáš, a tak bychom někdy na tohle téma mohli poklábosit. Ale pokud dobře chápu, možná je tohle super krok, který vlasům prospěl a vlastně mi to i dělá radost pokud to tak doopravdy je :). Ale i pro mě je to dost nezvyklé ačkoli se moc dobře neznáme, ale byla to tvoje image, teď je tedy na čase začít budovat novou IMAGE. GOODdluck.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to jednoznačně na toto téma musíme pokecat :D Byl to pro moje vlasy hodně prospěšný čin. Děkuju za feedback :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky