What I got for Christmas 2018


Je neuvěřitelný, jak rychle ten čas letí. Pamatuju si jako by to bylo včera, kdy jsem psala článek o Vánocích minulý rok. Teď už se dokonce blíží i konec roku. Šílený.

Každopádně, dneska bych chtěla opět a zas, jako to dělám vždycky, ukázat pár věciček, které na mě letos čekaly pod stromečkem. Než ale začnu, chci vás upozornit, že i přesto, že mi je 20, se tam budou nacházet asi nějaký "kravinky" z kterých mám ale paradoxně největší radost :D ENJOY!


Jako prvním a pro mě naprosto potřebným dárkem byl diář pro prok 2019 od holek z A CUP OF STYLE.  Jejich diář jsem si poprvé pořídila letos na 2018 a byla jsem nadšená. No a když jsem uviděla, jak bude vypadat ten pro další rok? To byla jistota! Samozřejmě jsem byla nadšená z více věcí, co holky mají a tak k mé objednávce nesměl chybět ani to do list, tužky, samolepky na vyzdobení diáře a týdenní plánovač. Všechny tyto věci kromě týdenního plánovače byly ve vánoční sadě, kterou jsem si nemohla nechat ujít. Plánovač jsem si koupila hlavně z toho důvodu, že mi to usnadňuje život a peníze vytěžené z prodeje těchto diářů jdou na charitu. Skvělý nápad! :)






Mmmm, co se asi mohlo skrývat v této krásné, malinkaté krabičce? Netušila jsem. Pak jsem byla ale mile překvapená. Nejsem sice moc zastánce těch "broží", pokud se to takhle jmenuje, ale tahle včelička je krásná. Ježíšek ví, že nosím 99% času černá trička, takže se to na mě nikdy neztratí :)



Jak to tak máme asi každý, vždycky, ale opravdu vždycky se pod stromečkem objeví nějaká ta péče, ať už o tělo, kůži, vlasy, pleť, atd. I na mě tam čekala tato krabice s péčí o vlasy, které posledního půlroku dostávaly doslova "na prdel" (omlouvám se za ten výraz, ale jinak to nešlo :D ). Proto i za tento dar jsem velice vděčná, protože se snad stav mých vlásků zase co nejdřív zlepší.


Lidičky, viděli jste někdy něco tak krásnýho? Já, když jsem tyto batůžky viděla na Vánočních trzích, jasně jsem věděla, co se bude dít. Nejen, že zbytek mojí rodiny musel sedět a čekat, než se rozhodnu, kterej si sakra vezmu, protože jich tam bylo tolik, že minimálně patery bych nesla. Nakonec zvítězil tento můj favorit, který mi jasně řekl, že to bude on. Co se říká je pravda: "Láska na první pohled" :D Abych vás trošku seznámila s touto značkou, tak se jedná o zahraniční značku jak jsem pochopila a v ČR mají provozovnu jednu jedinou a to v Brně. Každé této kabelky, batohu nebo peněženky se vyrobí jenom cca 5 kusů, jelikož je to všechno ručně vyráběné. Za mě naprosto skvělej nápad ! Vlastně je to s nimi ještě složitější. Sammao má na svých produktech takovéto kočky a pak je ještě Cream Bear a ten má roztomilého medvídka, ale obě značky jsou v jakoby jedna značka :D





No, kdo jste mě slyšel kdy nadávat na drát u sluchátek, tak tomu je konec :D teď si budu stěžovat už jenom na to, že bluetooth nechce něco připojit. Ano, přešla jsem na bezdrátovou stranu. Už jsem při tom každotýdenním cestováním nemohla vydržet, jak se mi sluchátka pořád někam zamotávají, všechno mi s tím trvá rok než se nachystám, tak jsem řekla konec. No, protože hudba při cestách a celkově je pro mě vším a tím nejdůležitějším, tak jsem chtěla nějaký sluchátka, co tu hudbu budou aspoň kvalitně přehrávat. Tyto od JBL jsou prý jedny z nejlépe zvuk přehrávaných sluchátek, jaké teď na trhu najdete. Netuším co je na tom pravdy, ale sestře jsme kupovali sluchátka stejné značky, tak jsem si řekla, že proč to nerisknout. Mini recenze: Jsou suprový(na to, že je mám přesně den :D).



No a o co nesmělo chybět? Jistě že moje velmi oblíbená MANA. O tomto prášku jsem vám už myslím psala, každopádně si detaily nechám na jiný článek, který mám v plánu hned po novém roce, takže je na co se těšit :)
Posledně jsem si objednala jenom 35 porcí jídla, teď jsem po zkušenosti řekla Ježíškovi, že chci 70 jídel :D ať mi to vydrží delší dobu. Každopádně, necháme si to k dalšímu článku ;)


Toto bude ode mě asi všechno. Samozřejmě mě čekalo ještě více věcí, jako je oblečení a tak dále, ale chtěla jsem vám tu ukázat jenom ty "nejdůležitější" , pokud se tomu tak dá říci. Jsem každopádně nadšená ze všeho co mi bylo naděleno :) Děkuju.

Doufám, že jste si Vánoce také užili a aspoň trošku jste si odpočinuly od práce, školy nebo čehokoliv v čem se v toto roční období stresujete. Přede mnou je právě teď zkouškové období a musím říct, že moje úspěchy nejsou zase tak slavné, jak jsem doufala. Tak mi držte palce stejně tak jako je budu držet já vám.  Přeji Vám krásné svátky a jenom to nejlepší do Nového roku! Snad se tu potkáme zase v tak hojném počtu jako do teď ! :) Děkuju vám všem za podporu, kterou jste v tomto roce projevili, moc si toho cením :)

XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

Oblíbené příspěvky