What i got for Christmas? and..what i gave ?

Ahoj!

Tak s radostí můžu konečně říct, že nový článek je tu. Jelikož nikdy nestihnu článek na téma Tips for Christmas, tak jsem si řekla, že Vám aspoň ukážu co jsem dostala pod stromeček. Osobně mi tento článek dal zabrat, protože nechci aby si někdo třeba myslel, že se chci nějak vytahovat s tím, co jsem dostala nebo tak. Ale zase ráda čtu nebo sleduju, co ostatní dostávají, tak to zkusím.


Nevím vlastně, čím bych měla začít, protože čím jsem starší a musím řešit všechny věci kolem Vánoc, tak mám radost v podstatě z každé maličkosti. Může to teď znít jako klišé, každý v tuto chvíli asi říká, jak je šťastný a vděčný za to, co dostal, ale můžete mi věřit, že u mě je ta radost opravdová. Nejen, že když jsem se dostala na vysokou školu, tak velkou část financí zajistila moje máma, ale taky se mi snažila ty Vánoce zlepšit, protože jsem se s nimi kromě víkendů půl roku neviděla (a to ty víkendy utekly jako voda, jako povodeň lépe řečeno).



Asi bych prvně chtěla začít věcmi, pár maličkostmi, které jsem rozdala mé rodině. Asi bych měla začít od nejstarších, takže babičce jsem dala sadu s péčí o tělo, aby měla taky nějaký ten relax, při tom množství práce, co dokáže udělat. Děda byl pro mě větší oříšek, takže jsem mu nakonec pořídila 6 panáků (né, že by byl nějaký velký koštovač alkoholu). Mámě jsem koupila její nejoblíbenější voňavku z Avonu, o kterém budu ještě v nadcházejícím článku mluvit. Tím mi to vlastně hodně ulehčila, protože ona moc věcí nemá ráda nebo je nevyužije. Strýc dostal knížku o Harley Davidson motorkách, jelikož už doma jednoho Harleye máme. Tátovi jsem koupila takovou tu vůni po holení, protože mu došla no a asi tu největší radost jsem udělala své mladší sestře. Té jsem totiž koupila lístky na koncert jejich oblíbených umělců Marcus&Martinus , kteří budou mít v pražském Sasazu v březnu koncert. Její radost pro mě byla asi tím největším dárkem, jelikož ostatní už také neví, co jí koupit.


A co jsem vlastně dostala ?

Uff, tady je to taky těžký začátek.
Nechci říkat, co mi udělalo největší radost nebo co jsem si přála. Letos to byl totiž první rok, kdy jsme nepsali Ježíškovi a ségra se zapojila do dávání dárků. Určitě si sami odvodíte, co mi asi tak mohlo udělat největší radost a tak.

Jako to pod stromečkem bývá, i já se letos opět dočkala nějakého toho doplňku do šatníku. Nejsou to žádné luxusní značky nebo drahé věci. Prostě dostat kalhoty od pyžama, který úplně miluju, 3 trička z New Yorkeru, které jsem si teda sama kupovala, tričko s potiskem mýho milovanýho pejska a takové sportovnější sáčko, abych měla v čem zářit u zkoušek (fotku moooožná dodám). No, dále nesměly chybět nějaké ty knihy do mé knihovničky, která teda pomalým tempem začíná přetékat.





Dále jsem pod stromečkem našla hodinky. Ale nejenom nějaké. Říkala jsem si, že bych si na rok 2018 chtěla udělat zase nějaký plán nebo cíl. O tom chci také napsat samostatný článek, tak se nechte překvapit :) No a ten cíl je, naučit se nosit hodinky. Ano, zní to fakt blbě, když vám to podám takhle. Ale koukněte na mě. Je mi 19. Nikdy jsem nepoužila víc líčidel než řasenku a linky. Nikdy jsem neuměla nosit hodinky, které jsem měla fakt ráda. Prostě takové ty "basic" věci šly mimo mě. To chci změnit. Proto jsem si koupila hodinky od Daniel Wellington. Už jenom z principu, jakou ty hodinky mají cenu mě to táhne k tomu nosit je. Ale taky, víte jak moc krásný jsou ? Nemůžu se nabažit a koukám na ně celý den :D Jsou to tedy Classic Petite Cornwall. Měla jsem docela obavy, že jsou docela malinké, ale jsou úžasné. Už přemýšlím nad koupí dalších :D


Nemohla chybět ani čepice, kterou roky sháním a všechny na mě vypadali hrozně. Rukavičky, protože moje předešlé to po letech ničení vzdaly. Pásek, abych mohla mezi lidi, jelikož mi žádné rifle nesedí přesně (to jsou ty velký zadky :D ). Dřevěná krabička s Londýnem, která se perfektně vyjímá v mém pokoji. Nějaká ta čokoláda, protože jsem prý málo vyvinutá :D Nesmí chybět i nějaká ta beauty část. V té byl 7v 1 lak na nehty, který momentálně opravdu nutně potřebuju, jelikož moje nehty nikdy nepodporovali nějakou délku a tvar. I řasenka se tam našla :)






A poslední dvě věci. Prvně jsem rozbalila takový větší dárek. Byla to taška na notebook. No nevěděla jsem, jak reagovat, protože ta taška byla menší než noťas, který mám. Tak jsem rozbalila druhou, mnohem větší krabici a tam na mě vykoukl můj nový krasavec. Btw věděla jsem o něm, že je koupený, ale nedošel, takže mi bylo řečeno, že mám smůlu a až po Vánocích. Reakci si asi umíte představit :D Je to HP Pavilion Laptop, pokud by to někoho zajímalo :) Jinak je to TouchPad, co se mi tak podařilo vyčíst z těch super návodů :D


Myslím si, že jsem určitě na něco zapomněla. Ale to nevadí. Možná se to objeví na nějaké z fotek, co jsem vám sem přidala :)

Jinak Vám všem přeji příjemné prožití svátků a šťastné vkročení do Nového roku. Hlavně ať ten rok 2018 stojí za to!



Přišel Ježíšek i k Vám? Co Vám nadělil a který z těch dárků Vás zaskočil nejvíce nebo jste z něj měli největší radost ? :)

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky