Tamagotchi

Ahoj ! 


Řekla jsem si, že v dnešním článku trošku zabrousím do minulosti. Jelikož retro oblečení a retro doplňky se opět vracejí do módy, takže se mi tento článek do dnešní doby docela hodí. 

Zhruba 3 týdny zpět jsem začala svoji první spolupráci v životě a to s Poštové Zdarma. Ti z vás, kdo tuto stránku znáte jistě víte, co za produkty se zde nachází. Je to vlastně směs všeho dohromady a výběr je opravu velký. Jelikož na blogu působím už rok a skoro půl, řekla jsem si, že tuto spolupráci zkusím navázat a snad se mi poštěstí. A vidíte výsledek :) 


Jelikož jsem takový retro článek měla v plánu udělat už delší dobu, vybrala jsem si Tamagotchiho. Pamatujete si na něj ještě? Myslím si, že starší generace narozena do roku 2000 si tuhle hračku určitě musí pamatovat.
Tamagotchi je vlastně takový virtuální mazlíček do kapsy. Můžete ho mít kdekoliv a kdykoliv a jediné, co vlastně musíte dělat je krmit ho, koupat, udržovat zdravého a hrát si s ním.

Musím říct, že když jsem byla menší, tak jsem tohle zbožňovala. Sice mi bohužel umřel nebo se vybily baterky (už si moc nevzpomínám), ale opravdu jsem vždy byla nadšená. 

K zhodnocení plusů a mínusů by se toho asi pár našlo. Jelikož jsem si pamatovala, jak vypadal poslední tamagotchi, kterého jsem vlastnila, tak když mi po cca 3 týdnech došel tento, byla jsem trošku zklamaná. Vzhledově mi přijde hodně uměle(ikdyž přesně tak vypadat má). Je už na první pohled jasné, že je to pouze "levná verze" těch předešlých. Nemůžu ale říct, že bych nebyla spokojená s funkcemi. Obrazovka je dostatečně velká, takže se nemusíte bát, že nic neuvidíte. Tlačítka jsou docela tvrdá, takže manipulace je trošku horší, ale na takový miniaturní nedostatek se dá zvyknout. Také vám upřímně musím říct, že už si nepamatuju, jak přesně se tohle ovládá, takže mi to bude chvilku trvat a snad mi do té doby neumře.

Parametry 
  • výška : 10,5cm
  • šířka  : 5cm
Abyste měli tak nějak cca přehled v realitě, jak veliké toto vajíčko je, tak na obrázku vpravo je porovnání s velikostí ruky. 


Pokud by vás tato věcička zaujala a chcete si zlepšit nějakou blbinou, můžu jen a jen doporučit. Odkaz najdete tady

Jak tato hračka vypadá z bližšího pohledu můžete vidět přímo na stránce POSTOVNEZDARMA.CZ(odkaz v první části článku) nebo níže.










Doufám, že se vám článek a recenze líbili a brzy se potkáme u dalšího :)




XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

  1. Ty jo, to je retro:-). Vím, jak jsem si kdysi dávno na tamagotchi ujížděla:-).

    Měj se krásně!

    papa ByGabra

    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou to bude opět hit! Retro se opět pomalu ale jistě vrací do módy :D

      Děkuju, ty taky!!

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky