Aerodrome festival 2k17

Ahoj ! 


Jak určitě většina z vás ví, že 11.6 se v Letňanech v Praze konal Aerodrome festival. O čem vlastně tahle akce byla ? Letos se na tomto festivalu po 10 letech objevila světoznámá skupina Linkin Park. Musím teda říct, že jsem čekala, že když se v ČR objeví taková senzace, tak se o tom bude všude mluvit, ale ono nic. V žádném rádiu ani na sociálních sítích jsem tuto událost neviděla. Musím říct, že je to opravdu škoda, že takové důležité akce se nikde nepropagují. 


Ale pokročíme. Kromě LP se na koncertě objevili také Simple Plan, Machine Gun Kelly, Royal republic, Enter Shikari a Counterfeit. Původně byla na seznamu ještě jedna skupina jménem Mallory Knox, ale ti měli bohužel při cestě v Německu autonehodu a nemohli dorazit. Nikomu se prý nic nestalo, takže vše dopadlo dobře. Skupina Counterfeit tím pádem hrála delší dobu, jako náhrada. 


Musím říct, že já osobně jsem v tu chvíli poslouchala jenom LP, takže jsem chtěla vidět hlavně je, ale do zóny jsem přišla už při Enter Shikari, které jsem teda vůbec neznala, ale musím říct, že i jejich písničky se mi docela líbily. Pak následoval MGK. Upřímně, teď neposlouchám nic jiného, než jeho písničky, protože to bylo něco (hlavně, holky, ten bubeník? mňam!) :D 

Simple Plan byli taková předehra před LP a byli úžasní. Sice jsem znala dohromady asi 3 písničky, ale zážitek to byl. Myslím si, že bych si tuto kapelu užila i mnohem víc, kdyby hned předemnou nezačala parta kluků skákat dva metry vysoko a já nedostala loktem pod oko, ale i tak to nakonec byla sranda. Ani jsem to nečekala, ale jeden, jak ho nazvat, abych nikoho neurazila, mladý muž se postavil výzvě a dělal mi dobrovolně osobní ochranku, takže se mi do konce koncertu nic nestalo!!

Perla na konec jménem Linkin Park. Tuhle kapelu poslouchám roky. Nepamatuju si, že by se někdy v některém z mých telefonů (byli 3 btw.)  neobjevili minimálně 10x. Chester hned od začátku nasadil laťku dost vysoko, kdy jsem si už začínala myslet, že mu ty hlasivky z toho krku snad vypadnou, ale kupodivu nic. Jelikož měli nejdelší vystoupení ze všech a to hodinu a půl, stihli za tu dobu zazpívat snad z každého alba minimálně jednu písničku. Díky bohu za to, protože ty novější ještě všechny moc neznám. Každopádně jsem si to nehorázně užila a všechny ty zážitky ještě teď vstřebávám, protože se na takový festival moc nedostanu.




Děkuju všem známým i neznámým kteří mi ten úžasný den popřáli k narozeninám, protože tohle byl jeden z nejlepších dárků, jaké jsem kdy dostala. Hlavně jsem vděčná svým rodičům, díky kterým jsem mohla zažít něco tak velkého a úžasného!








XO ♫♀ Adorkable


Komentáře

Oblíbené příspěvky