Time for books..

Ahoj!



Pamatujete si, jak jsem řekla, že budu psát víc a častěji? Jo, opět se mi to nepovedlo. Skloubit školu s blogem je pro mě opravdu velký oříšek, ale jakmile se do toho zase dostanu, tak budu psát o sto šest.

Určitě si vzpomínáte na jeden z mých posledních článků, kde jsem psala o knížkách, které bych si chtěla přečíst. Článek najdete tady. Přesně o tom to bude dneska.


Nejsem si úplně jistá jestli jsem to tady už zmiňovala, ale u nás doma letos na Vánoce neměli tušení, co mi dát pod stromeček. Tak jsme zajeli do knihkupectví a já si mohla vybrat několik knížek, které bych si chtěla přečíst. Můj výběr byl myslím jasný ;)





 HELEN DOUGLASOVÁ - EDEN - Tuto knížku jsem si kupovala sama ještě předtím. Zaujal mě její obsah a navíc, levné knihy za 30,- no neberte to :D

ANNA TODD - AFTER: POUTO - Jak víte, tuto knížku už jsem zmiňovala. Na první díl této knížky jsem psala celý článek, který je zde. Tuto knížku jsem den po Vánocích hned musela přečíst, protože jsem na ni čekala opravdu hodně dlouho. Pokud by Vás zajímala celá takhle série knih, tak mi to napište dolů a uvidíme, co se s tím dá dělat ;)


 MARKUS ZUSAK - ZLODĚJKA KNIH - Adaptaci této knihy jsem už sice viděla, ale jak můžete vědět, nemyslím si, že všechny knihy jsou totožné s filmem(samozřejmě, jakmile se jedná o povinnou četbu do školy, můj názor už takový není :D), takže mi tato knížka ve sbírce chybět nemohla.

LAUREN SAFTOVÁ - JAK TO MAJÍ HOLKY - Jediným překvápkem pod stromečkem byla pro mě tato kniha, kterou jsem dostala od své babičky. Na tuhle knížku jsem se také dlouho koukala, že bych si ji mohla přečíst, ale nějak jsem na ni nespěchala. I přesto si ji přečtu s radostí :)



AFFINITY KONAR - MISCHLING - V poslední řadě tu mám tuto knížku. Ano, dočkala jsem se. Tuhle knížku si chci přečíst už sakra, ale opravdu sakra dlouho a nemůžu se dočkat!!!

Jediný mínus, co všechny tyto knížky mají je to, že ani jedna není z mé povinné četby, takže se k nim dostanu nejdřív až na konci května :( Už abychom to měli všichni za sebou :D

Jak to máte vy? Také se chystáte k maturitě nebo jiným zkouškám? :)
XO ♫♀ Adorkable




Komentáře

Oblíbené příspěvky