December talking

Ahoj :)



Máme to tu, další rok je pomalu za námi. Uteklo to opravdu hodně rychle. Říkám si, že bych Vás tu mohla všelijak motivovat do dalšího roku, ale tento kurz jsem prozatím neabsolvovala, takže to radši nebudu ani zkoušet. Můžeme se ale společně ohlédnout zpět.


Musím říct, že tento rok byl pro mě jedním z nejvíc naučných. Poznala jsem nové lidi, naučila se, jak pracovat, vážit si věcí,  které nemůže mít každý. Ale taky jsem zjistila, co mě baví, čemu se chci věnovat, třeba i dalších několik let. Je to tento blog. Za ten rok, no vlastně, páni, už to budou brzy dva roky, co dělám něco, co mě opravdu baví, se toho tady opravdu hodně změnilo a já pevně doufám, že teď změn, ať už dobrých nebo ne, bude ještě hodně.

Tento rok jsem do článků začala dávat mnohem víc než rok předtím. Víc jsem se o články začala zajímat a psát poctivě. Spousta z Vás si také určitě mohla všimnout změn ve vzhledu a uspořádání, které jsem několikrát měnila, protože jsem s tím nebyla spokojená :D

Uznávám, že mi tyto kecací články budou chybět, ale samozřejmě se jich tu v dalším roce objeví spousta, jenom už to nebude asi každý měsíc. Doufám, že se Vám tyto články líbily. Tímto uděláme za těmito články velkou tlustou čáru.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NAVÍC! Brzy, ale tento rok už to asi nebude, ode mě můžete čekat další článek, který se bude týkat nějaké té představy pro rok 2017, jelikož potřebuju něco dělat :D Třeba Vás i nějak povzbudím, co my víme, že?

Doufám, že už máte připravené své cíle a nějaká ta předsevzetí do Nového roku. Já se s Vámi tímto článkem pro tento rok rozloučím a pevně doufám, že se tu všichni sejdeme v roce 2017! Přeji Vám tímto jen to nejlepší do dalšího roku!!!


XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky