Black mask

Ahoj !

Rozhodla jsem se, že bych se sebou měla něco dělat. A jelikož moje pleť utrpěla za ty roky chození ke kožnímu tolik bolesti a snahy o nějakou léčbu, že jsem se rozhodla zkusit to jinak. Každý z Vás určitě zná ten pocit, když máte na obličeji hrozně moc černých teček, máte tak mastnou pleť, že se bojíte se jí dotknout a nevíte co máte dělat. Řešení je tu!




Asi před týdnem jsem se, po hodinách sledování videí na Youtube a čtení různých recenzí, rozhodla objednat si MIRACLE BLACK MASK na obličej, který určitě každý znáte. Upřímně jsem nevěřila, že by to mohlo fungovat po tom všem, co jsem vyzkoušela, počínaje různými krémy až po antibiotika (nejhorší možnost, NEDOPORUČUJI!). Ale?

Opak je pravdou. Musím říct, že tahle maska se opravdu nezdá.
Samozřejmě v první řadě, NEKOUKEJTE NA VIDEA OSTATNÍCH. Každý člověk je totiž jiný a má jinak náchylnou pokožku. Někteří ze sundávání masky z obličeje mohou udělat naprostou katastrofu a tím Vás naprosto odradí.

S černou maskou, vlastně s jakoukoliv maskou jsem ještě žádné zkušenosti nikdy neměla, takže jsem opravdu nevěděla, co od toho můžu očekávat. Byla jsem ale celkem mile překvapení.

POUŽITÍ

  • Ještě než začnete masku používat, sežeňte si štětec, nejlépe nějaký pevný, kterým budete masku nanášet (budete za to potom rádi, protože se maska z rukou špatně smývá)
  • Potom stačí masku nanést na problematická místa. Lepší je, když si masku nanesete ve větším množství, protože se potom lépe sundává
  • Necháte ji působit cca 20-30 minut, podle toho, je-li maska ztvrdlá.
  • Potom masku opatrně sundejte (nejlépe směrem nahoru). Ucítíte, že Vás kůže táhne. To je ale normální, protože nějak se ty nečistoty musí odstranit
  • Po sundání si vezměte ručník a vlažnou vodou smyjte zbytky masky, které zůstaly na obličeji
  • Obličej je čistší a bez mastnoty
  • Postup můžete opakovat až 2x za týden

Já osobně jsem už tuhle masku na sobě měla 2x a musím říct, že je to čím dál lepší. Určitě Vám ji tedy můžu doporučit, protože já si potom určitě koupím další tubičku.

Máte s touto nebo jakoukoliv jinou maskou zkušenosti?
Jaké u Vás byly výsledky ?

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky