February talking


Když teď tak sedím u toho počítače, bloumám po internetu a přemýšlím o všelijakých kravinách napadá mě jedna věc. Jaké to asi je být někým, kdo něco znamená? Někým kdo je slavný nebo hodně známý? Zamysleli jste se nad tím někdy?
Vezměme to třeba kontinentálně.
USA a okolí - Všiml si někdo rozdílu mezi Američany a Českem? Pokud ano, vidíte ten rozdíl? Když se podíváte pozorně, tak uvidíme jak jsou lidé stejní, ale přitom odlišní. Jsou stejně slavní, ale i přesto jsou v Americe slavnější, bohatší, modernější. Není to občas k pláči? Je jasné, že všechny ty technologie vznikají u nich a jsou úžasné, ale za jakou dobu se dostanou k nám do Česka. Jaké by to asi bylo, kdyby celebrity z Česka byly slavnější a známější než ty americké? Umíme si to vůbec přestavit?

Co třeba taková Indie, co mají oni? Někteří nemají vůbec nic, ale i přes to nic jsou šťastní. Pro někoho naprosto nepochopitelné. Otevřete oči.

Polemizování je a vždycky bylo mým velkým mínus a to proto, že jsem si vždycky potom uvědomila, kam ten svět spěje a jaká je to nespravedlnost vůči obyčejným lidem. Vždycky jsem chtěla pomáhat těm, kteří nemají vůbec nic a nejde jim se vrátit do normálního života. Popřemýšlejte o tom. Je tohle ono co chceme ? Je tohle místo, které chceme ukázat budoucím generacím? Nemyslím si.

Tak je tu moje další "deep" chvilka. Snad jste ji přežili s klidem a aspoň trošku se nad touto problematikou zamyslíte. Svoje názory a polemizování mi můžete napsat do komentářů, abych věděla jaký na tohle máte názor Vy :)

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky