Books 2k15



Příjde mi, že v této době všichni přestávají číst knihy. Ať už povinnou četbu do školy, komiksy, sci-fi, romány nebo jakoukoliv jinou knížku. Přitom knížky jsou úžasná věc.
Ano jsem bookoholik, ale to s tím nemá co dělat.
Co je to bookoholik? - To je člověk co miluje knížky. Člověk, co bez knížek nemůže být a dokázal by si jednu knížku přečíst i víc než jednou. To je bookoholik.

Nedávno jsem projížděla appky jako je Instagram, Facebook, atd. a narazila jsem na fotku s naprosto přesným popisem od Johnyho Machette (sorry Johny prostě to nejde sklonit :D). Zmiňoval tam úplně stejnou věc jako já právě teď říkám vám. A právě díky méněcennosti knížek rozjel na Instagramu takovou výzvu (jestli se to tak dá říct). Každý co čte nějakou knížku a přidá ji na "instáč" s hastagem #UkazCoCtes se vlastně této výzvy zúčastní. Nejde o to, že to vymyslel Johny Machette, ale o to kdo čte knížky a vlastně tím inspiruje ostatní k tomu, aby si takovou knížku co přidáte mohl také přečíst.
Mě osobně se tenhle nápad strašně líbil, tak jsem si řekla, proč se o to nepodělit i s vámi :)
Teď vám tu ukážu pár knížek, které mám opravdu ráda a které vám můžu vřele doporučit :)

 Tuto knížku všichni musíte určitě znát. Je to knížka jedné z nejvíce odebírané britské youtuberky, vlogerky a bloggerky Zoe Sugg, aka ZOELLA.
 Tuto autorku já osobně vůbec neznám, ale u této knížky mě už pouhý název zaujal a proto hned jak vyšel 2.díl, o kterém jsem ani nevěděla že vyšel, jsem si ho hned koupila. Určitě doporučuji :)
 Tuto knížku najdete na každém Instagramu člověka, který čte. Já ji ještě přečtenou sice nemám, ale už začátek je zajímavý.
A v poslední řadě FanGirl a Eleanor&Park od Rainbow Rowellové. Obě knížky jsou naprosto krásně napsané a musím říct, že FanGirl jsem si přečetla 2x :D Určitě stojí za to si přečíst.

Pokud byste chtěli vidět více takových fotek tak kouknětě na můj Instagram https://www.instagram.com/kam_sobolova/, kde najdete spousty a spousty fotek ;)


XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky