Random kecačka..

Víte co je vtipný? Teď jsme se ve škole začali učit úvahu (slohovka, kdo by nevěděl). A vlastně teď jsem si uvědomila, že většina blogerek/rů jsou mistři na úvahu :D Když se totiž podíváte na začátky postů, ale spíše blogerek, co píší o každodenních problémech nebo polemizují o světě, tak zjistíte, že první věta, co napíší, je otázka. Otázka, kterou to všechno začne. Vidíte na co dokážu přijít, když je opravdu, ale opravdu nudná sobota večer? :D

Všimli jste si něčeho kolem váš?
Pokud ne tak si zajděte na oční nebo nekoukejte do telefonů.
Všude začali vánoční výzdoby a už se řeší Vánoce. Proč lidi, proč? Je listopad a všichni jsou už připravení na Vánoce jakoby to mělo být za týden. Vážně?
Fakt mě strašně zaráží, jak dokážou někteří panikařit 3 měsíce dopředu, že nemají dostatek dárků. Já taky ještě nic nemám, ale že bych jančila jako někteří ? Nikdy ;) Času dost lidičky, nebuďte nedočkaví. Stresu máte dostatek ve školách nebo v práci, nekažte si den dalším stresováním :)

BTW! Viděli jste ten nový film "Andílek na nervy" ?
Já jsem to viděla dneska a musím říct, že se mi to vážně líbilo. Sice jsem viděla recenze a většina z nich byla záporná a na ČSFD má tento film pouze 36%, ale i přesto si myslím, že se jim to hodně povedlo. Určitě se na to musíte kouknout ;)

Komentáře

Oblíbené příspěvky