Youtube je všude..

Určitě tohle všichni znáte. Děláte nějakou práci, máte přemýšlivou náladu a nebo jako já jste nemocní a přemýšlíte o věcech "Coby, Kdyby"...

Došla jsem k tomu, že kdybych třeba nepřestala zpívat, tak bych teď třeba zpívala někde v muzikálu nebo někde tam. Nebo taky coby bylo, kdybych se něčím proslavila jako spousta lidí v této době. A právě teď se dostávám k jádru věci :D

Co třeba taková Youtube scéna? O čem to tam vlastně je? 
Kdo to vlastně jsou Youtubeři a Youtuberky ? - Jsou to normální obyčejní lidé jako každý jiný, jenom se prostě rozhodli, že se nějakým způsobem prosadí na Youtube tím, že budou natáčet videa (ať už vtipná, virální, pranky, každodenní rutiny).
Kdo může točit videa ? - Prakticky kdokoliv. V dnešní době už to není tak, že to může dělat jenom určitý člověk. Jak tak každodenně projíždím Youtube tak si čím dál víc všímám videí "dětí"(beru takovou tu věkovou hranici 10-15 let). Jednoduše řečeno, natočit video a fláknout ho na Youtube může dneska každý ;)
Kdo jsou nejznámější čeští a slovenští Youtubeři? - Tak v první řadě je to slovenský Youtuber GOGO (aka GOGOMANTV), který jako první nastartoval tohle šílenství a jako první v Česku a Slovensku dosáhl 1 milionu odběratelů. Dál za Slovensko je to "lamač dívčích srdcí" EXPL0ITED, kterého bych popsala asi jako kluka, kterému stačí úsměv a holky se roztíkají ;) Pak se můžeme přesunout co Česka a tady jich taky najdeme hodně. Např. HOGGY, který je známý svou hyperaktivitou a prasečí dobrou náladou, ale hlavně díky jeho kapele SLZA, která se za poslední rok dostala opravdu vysoko. Nesmíme zapomenout taky na STEJKA, ATIHO, NEJFA (aka NEJFAKE), JIRKA KRÁL a spousta dalších. Jelikož i my tady máme pěkné Youtubery (a není jich podle mě málo), tak určitě musím zmínit jména jako je MENT, KOVY, JMENUJU SE MARTIN, VADÁK, VLÁĎAVIDEOS, kluci z EREM MOVIE, VIDRAIL a další ;)
Bohužel na naší české scéně jsou strašně podceňované holky tak tu musím určitě zmínit TERI BLITZEN, která je nejmladší Youtuberka s největším počtem odběratelů a to přesně přes 290 000 odběratelů, dále GABRIELLE HECL, SHOPAHOLIC NICOL, ANNBLOGGERKID, holky z A CUP OF STYLE a další :)
Co z toho mají ? - Podle mě, jelikož nejsem Youtuber, tak z toho dostanou úplné minimum. A navíc většina z nich to dělá pro ostatní a ne pro peníze. Takže, kdo chce natáčet jenom pro peníze, tak se na Youtube scéně neudrží dlouho ;)

Toť vše z mých úžasných dnešních poznatků ze života :) Určitě kdo neznáte někoho z těch co jsem tu vyjmenovala, tak se na ně koukněte, jelikož jsou všichni hrozně šikovní ( ne, tohle není reklama :D)

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky