Jak to vidím já ..

Ahoj :)

Už dlouho přemýšlím nad tím, že začnu psát víc o sobě, o tom jak vidím věci já, moje osobní zkušenosti (i když jich moc není) atd.

O prázdninách jsem pozvala holčinu, o které jsem si ze začátku myslela, že je namyšlená a spolu si nebudeme rozumět. Opak byl ale pravdou. Musím říct, že mi otevřela oči opravdu hodně.

Jsem totiž blíženec a jako každý blíženec mám dvě strany, tu super-přátelskou a aktivní a tu, která je úplně uzavřená. A mě se podařilo nějak tu aktivní část zmenšit a nechala jsem se "pohltit" tou druhou částí.

Jak jsem to poznala? - Začala jsem dělat co mi říkají ostatní, nechala sebou manipulovat, dokonce mě využívali pro svoje dobro a další. Pořád jsem to byla já, ta stejně přátelská holka, co ráda pomáhá světu, ale taky jsem celou tu dobu vůbec nemyslela na sebe, takže jsem vlastně pomohla ostatním, ale sama jsem pak padala na dno.

A v tu dobu přišla ta holčina a já začala zase vnímat tu první část stejně jako tu druhou. Budu jí za to děkovat nejspíš ještě hodně dlouho, ale nebýt jí, tak by mě už nejspíš odvezli se léčit (Hah :D )

Při všem tom znovuobjevování samy sebe jsem přišla na několik věcí

  1. Víc než třetina mých přátel je falešná
  2. Už nikdy se nebudu s ničím svěřovat lidem, kteří mě využívají 
  3. Na světě není nikdo sám, ale když ho nejvíc potřebujeme, tak tu pro nás není 
  4. Nebýt nepřátel, nemám pravé přátele 
Tohle znovuobjevování mě donutilo hodně se zamyslet nad sebou a svým životem (vím, že to zní hrozně a určitě si říkáte...Co ta holka tady valí za sračky...ale tohle je můj pohled na věci kolem mě)

Proto teď můžu říct těm, co se do teď schovávali v něčím stínu, aby z něj vylezli a zakřičeli si, že nejsou neviditelní a jste tady taky!
Nemůžeme se schovávat navěky !!

XO ♫♀ Adorkable

Komentáře

Oblíbené příspěvky