Kdo nemá Facebook jako by nežil..

...to se v dnešní době říká hodně často. Hlavně jakmile se jedná o sociální sítě Facebook, Instagram a tomu podobné. V této době si nikdo neváží věcí co má a chce víc..
Dejme si pár otázek o kterých určitě každý z nás aspoň jednou přemýšlel
Co se stane když si takovou sociální síť nezaložím? 
Pravděpodobně nic, protože o tobě svět nebude vědět a tak nikdo nebude nic říkat
Ale co lidi v mém okolí? 
Pokud jsou lidé v tvém okolí aspoň trošku normální a dokáží se starat sami o sebe tak tě pochopí a nebudou ti nic vyčítat (v každém případě je to tvoje věc a je jen na tobě jestli si chceš založit nějaký účet nebo ne)...oni ti nemůžou vyčítat něco co jde vlastně mimo ně
A když si ho založím, nebudou mě všichni hejtovat? 
Řeknu to takhle...Nikdo není dokonalý a skoro všichni se starají o věci druhých, protože sami nemají nic na práci ( ti mají hodně nudný život).
Samozřejmě, že se vždy najde aspoň jeden člověk, který ti bude něco závidět a bude tě "hejtovat". Ale tohle je jen o zvyku. Musíš si zvyknout, že tě lidi řeší, ber to tahle, jsi "slavný/á" ;) BER ŽIVOT S NADHLEDEM :)

Ale...pokud budeš na sociálních sítích publikovat nevhodně vypadající fotky nebo nevhodné statusy a komentáře, tak už se jedná o tvou vlastní chybu. Pokud tě lidé začnou hejtovat z tohoto důvodu, tak to se bohužel nesmíš divit proč tomu tak je..
Je jen na tobě v jakém "světle" se chceš ukázat :)


V této době se počet lidí na těchto sítích odhaduje na několik milionů, někde i miliard...Neuvěřitelné!
A to si představte, že jenom v České republice je počet zaregistrovaných cca 70% !

Žijeme přítomností a reálným životem....NE Facebookem!

Komentáře

Oblíbené příspěvky